Busted! Η Demi Moore πιάστηκε από το φωτογραφικό φακό στην Ελλάδα…

Το TLIFE είχε από πολύ νωρίς τις πληροφορίες και όλο το ρεπορτάζ γύρω από την παραμονή της Demi στην Ελλάδα. Όμως η περιβόητη επίσκεψη παρέμενε πάντα ένας αστικός μύθος, αφού η διάσημη ηθοποιός και οι καλοί της φίλοι στην Ελλάδα φρόντιζαν πάντα να καλύπτουν τα ίχνη της κα να μην αφήνουν τα αδιάκριτα βλέματα – και κυριώς αδιάκριτοι φακοί των καμερών – να τραβήξουν φωτογραφίες.

/Το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει το πιο κοντινό σε… απόδειξη ό, τι η Demi Moore διασκέδασε και στη Μύκονο. Δύο φωτογραφίες της ηθοποιού, γυρισμένης πλάτη και κρυμμένης κάτω από το μεγάλο ψάθινο καπέλο της.

Η Yoga trainer Ελένη Πρέκα – η οποία έχει παρουσιάσει την τεχνική της Hot Yoga που διδάσκει στο TLIFE – ήταν εκείνη που πληροφορήθηκε την παρουσία της, αφού η γυμνασμένη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει Hot Yoga, όσο βρισκόταν στη Μύκονο.

Η οικογένεια Στέγγου άλλωστε, η οποία και την φιλοξενούσε, φρόντιζε να την προστατεύει στις μετακινήσεις της. Εκτός όμως από Hot Yoga το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος δίνει πληροφορίες για την απολαυστική θεραπεία spa της Demi Moore σε πολυτελές ξενοδοχείο, αλλά και την ιδιαίτερη προτίμησή της και της παρέας της σε Ιαπωνικό εστιατόριο του νησιού.

/

Read More

And More