Γιάννης Μώραλης: Ποιος είναι ο νέος δήμαρχος Πειραιά. Τα τρυφερά λόγια της συζύγου του Βάλιας

Ο Γιάννης Μώραλης είναι ο νέος δήμαρχος Πειραιά. Γεννήθηκε το 1968 και είναι παντρεμένος εδώ και λίγα χρόνια με τη δημοσιογράφο και διευθύντρια σε διάφορα περιοδικά, Βάλια Κυριαζή. Έχουν δυο παιδιά, τον Πέτρο και τη Γιολάντα.

/

O ίδιος, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ για τα παιδιά του: Τα παιδιά, που αν θέλετε ήρθαν στη ζωή μου σε σχετικά μεγάλη ηλικία, καθώς δεν ήμουν νεαρός, προφανέστατα με άλλαξαν. Ο εαυτός μου πια είναι σε δεύτερη μοίρα. Σε όλες τις επιλογές μου η πρώτη μου σκέψη είναι ο Πέτρος και η Γιολάντα.

Η σύζυγός του Βάλια, είχε δηλώσει στο περιοδικό ΗΕLLO για τον σύζυγό της: “Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική μιλώντας για το Γιάννη, αλλά θα σας πω ότι είναι τρομερός μπαμπάς.Είναι υπέροχος πατέρας, είναι ενεργός.Δεν θα μπορούσα να είχα φανταστεί καλύτερο πατέρα για τα παιδιά μου”

Ο Γιάννης Μώραλης, έχει δηλώσει για τη σύζυγό του Βάλια: “Η Βάλια έχει προσωπικότητα. Υπήρξε επαγγελματίας δημοσιογράφος από τα δεκαοχτώ της χρόνια. Είναι μια επιτυχημένη και δυναμική γυναίκα με πολλές ευαισθησίες. Με έχει εντυπωσιάσει ειδικά τα τελευταία δυόμισι χρόνια το πόσο καλή μητέρα είναι.”

Ο Γιάννης Μώραλης προέρχεται από πολιτική οικογένεια, αφού ο πατέρας του Πέτρος είχε θητεύσει ως υφυπουργός Παιδείας. Σπούδασε στο οικονομικό τμήμα του πανεπιστημίου Πειραιά και εργάζεται από 22 ετών. Τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Πειραιά, στο χώρο του μάρκετινγκ και ως στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.


Read More

And More