Έκρυβαν το φύλο του παιδιού τους μέχρι που έγινε 5 ετών!

Κάποιοι γονείς δεν θέλουν να αποκαλύψουν αν το μωρό τους είναι αγόρι ή κορίτσι μέχρι να γεννηθεί… Οι συγκεκριμένοι δεν περίμεναν μέχρι το παιδί τους να φτάσει στην ηλικία τον 5 ετών για να παραδεχτούν το φύλο του!

Αν απορείς πως μεγάλωσαν το μωρό, η απάντηση είναι σαν να είναι “ουδέτερου φύλου”. Του έδωσαν το όνομα Shasha και προσπάθησαν με αυτό τον τρόπο να αφήσουν την προσωπικότητά του να… λάμψει.

Το παιδάκι επιτρεπόταν να παίζει με ουδέτερα παιχνίδια μέσα στο σπίτι, το οποίο δεν είχε καθόλου τηλεόραση. Κατά την διάρκεια των 5 ετών φορούσε πότε αγορίστικα και πότε κοριτσίστικα ρούχα.

Τελικά όμως αποκάλυψαν ότι είναι αγόρι! Αυτό έγινε διότι ο μικρός έπρεπε να πάει σχολείο. Ο μπαμπάς του δήλωσε: “Ήθελα να αποφύγω όλα τα στερεότυπα που είναι εντελώς ηλίθια. Γιατί να θέλεις να βάλεις τους ανθρώπους σε κουτάκια;”

“Είναι όπως τα ζώδια: Υπάρχει κάτι πιο χαζό από τα να πιστεύεις ότι 12 είδη προσωπικότητας εξαρτώνται από το που γεννήθηκες; Είναι ανόητο! Το φύλο επηρεάζει τον τρόπο που ντύνονται, τα παιχνίδια και το τι είδους άνθρωποι θα γίνουν”, συνέχισε ο ίδιος.

Read More

And More