Αυτοί είναι οι πιο στιλάτοι άντρες του 2012!

Μέρος της γοητείας ενός άντρα είναι και το σωστό στιλ! Και οι άντρες που θα δεις εδώ τα έχουν όλα: sex appeal, six pack κοιλιακούς και τέλειο στιλ είτε περπατούν στο κόκκινο χαλί είτε φωτογραφίζονται από τους paparazzi στην καθημερινότητά τους! Ιδού οι πιο στιλάτοι άντρες του 2012 στους οποίους θα θέλαμε να μοιάζουν τα αγόρια μας!

Ryan Gosling

/

To κοστούμι πηγαίνει πολύ σε έναν από τους πιο sexy άντρες του Hollywood! Όμως, και το outfit που υιοθετεί στην καθημερινότητά του είναι επίσης sexy! Κυρίες μου, στην δεξιά photo ο απόλυτος Ryan Gosling όταν ψωνίζει τυρί!

Justin Theroux

/

O αρραβωνιαστικός της Jennifer Aniston το ‘χει με το στιλ! Και μπορεί ν αυποστηρίξει τα πάντα: από το πρωινό rock με τα biker boots μέχρι τα πιο επίσημα βραδινά looks με κοστούμι!

Robert Pattinson

/

To 2012 ήταν μια χρονιά γεμάτη πρεμιέρες για τον πρωταγωνιστή του Twilight που του έδωσε την ευκαιρία να φορέσει όλα τα αγαπημένα του Gucci κοστούμια. Αλλά λατρεύουμε, επίσης, και το grunge στιλ που υιοθετεί στις πιο χαλαρές εμφανίσεις του όταν το dress code δεν είναι τόσο αυστηρό!

David Beckham

/

Οι γιοι του David και της Victoria Beckham ντύνονται πολλοί πιο stylish από πολλούς ενήλικες εκεί έξω! Είναι λογικό, λοιπόν, πως ο μεγαλύτερος Beckham είναι αυτός που τους δίδαξε. Πάντα μας άρεσαν οι επιλογές του αλλά το 2012 ήταν η καλύτερη χρονιά για τον David που υιοθέτησε ένα πιο “gentleman’s” στιλ!

Daniel Graig

O Daniel Graig λατρεύει τα Tom Ford κοστούμια τα οποία επιλέγει πάντα για τις red carpet εμφανίσεις του. Όμως, το casual στιλ με το οποίο δεν τον έχουμε και τόσο συνηθίσει, είναι εξίσου τέλειο πάνω του! Αριστερά τον βλέπουμε στα βραβεία του GQ με γραβάτα και αθλητικά. Και μας αρέσει πολύ. Όχι μόνο εμάς, όμως, καθώς για την συγκεκριμένη του εμφάνιση… James Bond απέσπασε τις καλύτερες κριτικές!

Αλήθεια, εσένα ποιου το στιλ σου αρέσει περισσότερο;

Read More

And More