Φ. Μουρατίδης! Ποιοι διάσημοι φίλοι του απόλαυσαν την πρεμιέρα του! Φωτογραφίες

Το θεατρικό έργο του Αλμπερτ Όστερμάιερ που βασίζεται στην πολυβραβευμένη γερμανική ταινία του Φλόριαν Χένκελ Φον Ντόνερσμαρκ Οι Ζωές των Άλλων έκανε χθες για πρώτη φορά πρεμιέρα στην Ελλάδα στο Θησείον. Το TLIFE βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τους επώνυμους καλεσμένους.
Η θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί η Αλίκη Δανέζη-Knutsen, καθήλωσε το κοινό με τις εξαιρετικές ερμηνείες των Άννα Μάσχα, Μανώλη Μαυροματάκη, Φάνη Μουρατίδη και ενός συνόλου αξιόλογων ηθοποιών.

Το “παρών” στη πρεμιέρα έδωσαν πολλά ονόματα από το καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν ο σύζυγος της Αλίκης Δανέζη-Knutsen, Γιάννης Στάνκογλου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Ναταλία Τσαλίκη, η Ελένη Ράντου, ο Ορφέας Αυγοστίδης, η Δήμητρα Ματσούκα, ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Κοραλλία Καράντη, ο Αιμίλιος Χειλάκης με την Αθηνά Μαξίμου και πολλοί άλλοι.
Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης:
Το ανατολικό Βερολίνο του 1984 ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας μέσα από την ιστορία του διάσημου θεατρικού συγγραφέα Γκεόργκ Ντράιμαν και της ηθοποιού συντρόφου του Κρίστα-Mαρία Ζίλαντ που παρακολουθούνται από τον αξιωματούχο της Στάζι, Γκερντ Βίσλερ μετά από έμμεση προτροπή του ερωτοχτυπημένου υπουργού Μπρούνο Χέμπφ.

Όταν ο αξιωματούχος της Στάζι ως απρόσκλητος «επισκέπτης» και μάρτυρας της ζωής των άλλων αρχίζει να τρέφει αισθήματα συμπάθειας για το ανύποπτο ζευγάρι, τίποτα δεν μπορεί να μείνει πια το ίδιο.
Δες φωτογραφίες:

Τζένη Θεωνά, Μαίρη Συνατσάκη

Ελένη Ράντου, Ορφέας Αυγουστίδης

Ναταλία Τσαλίκη, Αιμίλιος Χειλάκης

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ορφέας Αυγουστίδης

Δήμητρα Ματσούκα

Λένα Παπαληγούρα, Ελένη Ράντου

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Στράτος Τζώρτζογλου

Μόνικα

Γιάννης Στάνκογλου, Καριοφυλλιά Καραμπέτη

Ορφέας Αυγουστίδης, Ντίνος Αυγουστίδης, Ελένη Ράντου

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Στάνκογλου, Κώστας Φλωκατούλας

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αθηνά Μαξίμου, Φάνης Μουρατίδης

Read More

And More