Οι “Απελπισμένοι” βγήκαν στο θέατρο! Δες ποιοι διάσημοι ήταν στην πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο στο Θέατρο Αθηνά η πιο διασκεδαστική μουσική κωμωδία του καλοκαιριού με τίτλο “Οι Απελπισμένοι”. Στην ανατρεπτική θεατρική παράσταση, που είναι εμπνευσμένη από την κρίση, το Μνημόνιο και τα όσα έπονται αυτών βρέθηκαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz.

Το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Χάρης Ρώμας, ο Αντώνης Λουδάρος και πολλοί άλλοι.

Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι εννιά “απελπισμένοι”: ο Νίκος Μουτσινάς, η Χριστίνα Τσάφου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Νίκη Παλληκαράκη, η Μαρία Ανδρούτσου, ο Τάσος Γιαννόπουλος, η Ελένη Καρακάση,ο Μάνος Πίντζης και ο Γιώργος Βαλάρης.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Εννέα “απελπισμένοι” Νεοέλληνες αποφασίζουν να αλλάξουν την ζωή τους φεύγοντας για την Αμερική… Η μοίρα όμως τους επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη! Το αεροπλάνο πέφτει σε ένα τροπικό νησί του Ατλαντικού. Εκεί, κάπου στα βάθη της ζούγκλας, μακριά από τον πολιτισμό, οι ήρωες δοκιμάζονται, λένε τον πόνο τους, κλαίνε, γελάνε, σκέφτονται, αναθεωρούν, μετανιώνουν, αυτοψυχαναλύονται και τέλος, λυτρωμένοι και ελεύθεροι για μια στιγμή από τις κοινωνικές συμβάσεις, ζουν τη δική τους ουτοπία …

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Read More

And More