Μ. Μπακοδήμου: Φωτογραφίζεται με τα ρούχα που σχεδίασε και μιλά για τα παιδιά της!

Η Μαρία Μπακοδήμου δεν σταματάει να απολαμβάνει κάθε στιγμή με τους δυο γιους της ενώ συνεχίζει να περιγράφει το γάμο ως “μια βαρετή επίσκεψη σε συγγενείς”. Η γλυκιά παρουσιάστρια του “ΦΜ Live” βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της και λίγο μετά την κυκλοφορία της νέας της σειράς ρούχων μιλάει στο περιοδικό Hello.

/

Στο σπίτι σας τι γίνεται; Σε τι φάση βρίσκεστε με τα αγόρια σας;
Ο Νικήτας μου είναι 12 ετών και ο Άρης 10 και μισό. Όπου να’ ναι, θα μπουν στην εφηβεία. Χρειάζονται, πλέον, άλλη διαχείριση. Προσπαθώ να συμμετέχω στη ζωή τους όσο μεγαλώνουν και να παρακολουθώ την πορεία τους. Πρέπει να είσαι κοντά τους, ειδικά τώρα, και όλο αυτό δεν είναι εύκολο. Είμαι εκεί με τα σωστά μου και τα λάθη μου. Κανένας γονιός δεν είναι τέλειος. Σημασία έχει η πρόθεσή σου και η αγάπη σου γι’ αυτά.

Τι απολαμβάνετε περισσότερο εσείς, τώρα που βρίσκονται σε αυτή την ηλικία;
Κάθε ηλικία έχει τις ομορφιές της. Τώρα μιλάμε περισσότερο, λέμε πιο ενήλικα αστεία να τους παρακολουθώ να γίνονται άντρες.

/

Θεωρείτε τον εαυτό σας καταπιεστική ή φιλελεύθερη μαμά;
Καταπιεστική δεν είμαι, αλλά είμαι αυστηρή. Έχω συγκεκριμένα όρια και δεν δέχομαι την παραβίασή τους. Τα παιδιά πρέπει να συνηθίσουν σε κάποιους κανόνες. Όταν μεγαλώσουν, ας κάνουν ότι θέλουν, αλλά σε αυτή την ηλικία οι κανόνες είναι απαραίτητοι. Και όταν αναφέρομαι σε όρια και κανόνες, φυσικά και δεν εννοώ ένα σκουλαρίκι στη γλώσσα ή ένα ξυρισμένο κεφάλι. Με αυτά δεν “μασάω”, γιατί ξέρω ότι θα θέλουν να τα κάνουν για να εντυπωσιάσουν.

Τα παιδιά σας θα είχαν πρόβλημα αν υπήρχε σχέση στη ζωή σας;

Το αντίθετο. Ξέρουν πως η μαμά έχει τη δουλειά της, τους φίλους της, μπορεί να φλερτάρει αν θέλει ή να βρίσκεται σε μία σχέση.

/

Και πώς είναι η προσωπική ζωή της μαμάς αυτή την περίοδο;

Μια χαρά είναι η ζωή της μαμάς αυτή την εποχή.

Θα σας άφηνε αδιάφορη το ενδεχόμενο ενός γάμου;
Ναι, δεν μου λέει τίποτε. Είναι μια ζαλάδα παραπάνω. Οι σχέσεις είναι που μετράνε κι έχουν αξία. Δεν μπορώ να σκέφτομαι το τυπικό του πράγματος. Τι να μου δώσει παραπάνω δηλαδή; Γενικότερα, ο γάμος είναι κάτι που δεν με αφορά. Ούτε από παιδάκι τον ονειρεύτηκα ούτε επίσης τον επιδίωξα. Ξέρετε πώς τον βλέπω το γάμο; Σαν τις οικογενειακές επισκέψεις, στις οποίες μας πήγαιναν οι δικοί μας παλιά κι εμείς βαριόμασταν!

Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί

Read More

And More