Μ. Μπακοδήμου: Είπε “ναι” σε πρόταση γάμου;

Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη και δεν δίστασε να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές του εαυτού της. Η γνωστή παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε και μίλησε για τον έρωτα, το γάμο τα παιδιά της και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.
Αρχικά, στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο “Down Town”: “Όχι, δεν είμαι ερωτευμένη… Αυτά συμβαίνουν, Αν μου συμβεί, δεν θα προσπαθήσω να το αρνηθώ”.
Της έχουν κάνει πρόταση γάμου την τελευταία πενταετία;
“Την πρώτη πρόταση γάμου μου την έκαναν στα 12, όχι σε ‘μένα, στους γονείς μου. Πιστεύω ότι δεν είμαι ακριβώς η γυναίκα που θα ήθελε ένας άντρας για γάμο. Ξέρεις δεν είμαι η τυπική γυναικά που θα κάνει τη δουλειά σε σχέση. Αυτό το “η δουλειά σε σχέση με τρελαίνει.”. Δεν θα φροντίσω για τις ισορροπίες. Είμαι εκρηκτική, όταν θυμώνω δεν συμβιβάζομαι”, ανέφερε.
Επίσης, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε τι απάντησε στην τελευταία πρόταση γάμου που της έγινε. “Στην τελευταία πρόταση γάμου που μου έγινε είπα ναι. Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και πήγαμε σε ένα πάρτι, δεν ήθελα να χαλάσω το πάρτι. Ένα όχι θα χαλούσε το ρεβεγιόν.”
Ενώ, όταν αναφέρθηκε στην απιστία, δεν δίσταζε να αποκαλύψει ότι και η ίδια έχει απατήσει σύντροφό της και έχει απατηθεί: “Αμέ, γενικά όταν από μια σχέση έχει φύγει ο πρώτος έρωτας, υπάρχουν προβλήματα, κολακεύεσαι από ένα φλερτ… ε, γίνεται.”
Με τα παιδιά της πως τα πάει;
“Έχουν μεγαλώσει και περνάμε ωραία, γιατί μιλάμε σαν ενήλικες. Είναι έξυπνα. Προσπαθώ όταν είμαστε μαζί, να έχουμε κλειστές τηλεοράσεις… Θέλω να ξέρω για τη ζωή τους, πώς διαχειρίζονται τις καταστάσεις, τις σχέσεις, τις φιλίες, αυτά που γίνονται στο σχολείο.”
Τέλος, η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο αν θα συνέχιζε στην τηλεόραση χωρίς τον αγαπημένο της συνεργάτη Φώτη Σεργουλόπουλο και είπε χαρακτηριστικά: “Όχι, Είμαστε ένα προϊόν. Για να γίνουμε ένα και ένα, θα πρέπει να περάσει ένα διάστημα χρόνων. Δεν μπορεί να φύγει ο ένας και να συνεχίσει ο άλλος. Εδώ έξω βγαίνω και με ρωτάνε πού είναι ο Φώτης;”
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More