Μαρία – Φώτης: ”Δεν είχαμε ποτέ σχέσεις με την κυρία Ντενίση για να αποκατασταθούν!”

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου φωτογραφίζονται για το περιοδικό ”ΟΚ!” κια μιλούν για τις φήμες περί μετακίνησης της εκπομπής τους, περί μεταγραφών, και κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς. ”Το Φώτης – Μαρία Live θα είναι και του χρόνου στον αέρα στις 17:50 μέχρι 19:45, όπως ήταν και φέτος. Ποτέ δεν αναφέρθηκε στις συσκέψεις που κάναμε μέχρι και 18 Ιουλίου το ενδεχόμενο να μετακομίσει η εκπομπή στην μεσημεριανή ζώνη, ούτε μας έχει ρωτήσει κάνείς κάτι τέτοιο…”, δηλώνουν σχετικά με την εκπομπή τους!

Θα μπορούσαν όμως, να φανταστούν τους εαυτούς τους σε μεσημεριανή εκπομπή;
Μ. Μ.: ”Αν ρωτάς αν θα αλλάζαμε το consept σου απαντώ κατηγορηματικά όχι. Η εκπομπή βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο format που μας ταιριάζει και πηγαίνει καλά και έχουμε και άλλα να δώσουμε πάνω σ’ αυτό.”
Φ. Σ.: ”Μα το κανάλι αυτό ζητάει από εμάς. Δεν θα μπορούσαμε ξαφνικά να γίνουμε άλλοι.”

Οι στιγμές στη διάρκεια της σεζόν που αισθάνθηκαν ή όχι ότι ξέφυγαν από το όριο της σάτιρας και μπορεί κάποιοι άνθρωποι να έχουν παρεξηγηθεί μαζί τους…
Μ.: ”Όχι. Αν γινόταν κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ από τις τύψεις, οπότε το πιθανότερο είναι πως την επόμενη ημέρα θα έβγαινα στην εκπομπή και θα ζητούσα συγνώμη.”
Φ.: ”Εδώ που τα λέμε, αυτό που κάναμε φέτος δεν ήταν και καμιά σκληροπυρηνική σάτιρα. Γελούσαμε με τον τρόπο που παρουσιάζονται τα πράγματα στα media και όχι με τα ίδια τα γεγονότα”.

Η αντίδραση της Μαρίας σε περίπτωση που έβλεπε μπροστά της τον Αντρέα Φουστάνο με τον οποίο φλέρταρε τηλεοπτικά όλο τον χρόνο…
”Θα ντραπώ πολύ και θα κάνω ότι δεν τον είδα. (γέλια) Αν με πλησιάσει εκείνος, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω, αλλά φαντάζομαι ότι είναι ένας άνθρωπος με υψηλή αίσθηση του χιούμορ για να αντιληφθεί πώς ειπώθηκαν αυτά που ειπώθηκαν.”

Ύστερα από το επεισόδιο με την Μιμή Ντενίση που κυκλοφόρησε και κατά το οποίο ο Φώτης κι εκείνη κινδύνευσαν αν βρεθούν στο αυτόφωρο, αν σήμερα την συναντούσε θα…
Φ.: ”Με τη Μιμή συναντηθήκαμε σε μια ταβέρνα και χαιρετηθήκαμε. Τώρα, αν με ρωτάς αν αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις μας, θα σου απαντήσω ότι δεν είχαμε ποτέ σχέσεις με την κυρία Ντενίση για να αποκατασταθούν.”
Μ.: ”Όχι, δεν αποκαταστάθηκαν. Δεν έχουμε την ίδια ζεστή κοινωνικότητα που είχαμε, γιατί εμένα όλη αυτή η ιστορία με το αυτόφωρο, είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεχάσω. Της εύχομαι να είναι καλά εκείνη και το παιδί της, να τα πάει περίφημα στη διεθνή καριέρα που ετοιμάζει, αλλά αυτό που έγινε με έφερε σε τρομερά δύσκολη θέση.”

Ο ”φόβος” που αισθάνθηκαν όταν ανακοινώθηκε ότι απέναντί τους θα είναι η Ευγενία Μανωλίδου…
Μ.: ”Τρέμω κάθε φορά όταν ακούω ότι θα είναι απέναντί μου η Μανωλίδου. Νιώθω ότι θα με σβήσει και θα με πετάξει σαν τη γόπα από το τσιγάρο (γέλια)”
Φ.: ”Πάντα κάποιος θα υπάρχει απέναντι”.
Μ.: ”Ειλικρινά, δεν σκέφτομαι ποτέ ποιον μπορεί να έχω απέναντί μου, γιατί έτσι κι αλλιώς εγώ αυτό που θέλω και αυτό που ξέρω θα κάνω. Επιτέλους, δεν μπορούμε να μιλάμε για τη Μανωλίδου σαν να είναι ένας άνθρωπος που έχει αφήσει την υπογραφή του στην τηλεόραση και με ό,τι καταπιάνεται γίνεται χρυσάφι.”

Η προσωπική τους ζωή φέτος το καλοκαίρι…
Μ.: ”Τώρα, γιατί θέλεις να μας φέρεις σε δύσκολη θέση;”
Φ.: ”Το καλοκαίρι με βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση και μου αρέσει πολύ που θα γυρίσω με το αμάξι μου την Πελοπόννησο για να καταλήξω στην Μάνη. Όσο για το αν είμαι ερωτευμένος, προτιμώ να το κρατήσω για μένα.”

Κεφάλαιο ”Παιδί”…
Φώτης: ”Το είχα σκεφτεί στο παρελθόν, αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι το παιδί είναι ο καρπός δύο ανθρώπων που αγαπιούνται. Μπορεί και να μην είναι έτσι στη σημερινή κοινωνία,αλλά όταν το κάνεις έπειτα από σκέψη, θεωρώ ότι μπαίνεις στη διαδικασία του προγραμματισμού και δεν θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο. Θεωρώ τους ανθρώπους που έχουν υιοθετήσει παιδιά ήρωες, αλλά ενώ πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία.

Ο φακός δεν την έχει απαθανατίσει ποτέ με κάποιον άντρα – δεν έχει γίνει στόχος τον παπαράτσι
Μαρία: ”Αυτό μου έλεγε τις προάλλες και ένα παιδί που συνάντησα στον δρόμο. ”Αχ καλέ κυρία Μπακοδήμου” μου είπε ”σας εύχομαι το καλοκαίρι να βρείτε έναν σύντροφο, που είστε τόσο ωραία γυναίκα”! Με έχει έγνοια ο κόσμος μην μείνω μόνη μου. Μην περιμένεις να σου απαντήσω αν είμαι ερωτευμένη. Το ξέρω ότι είναι ωραίο να ασχολείσαι με τις ιδωτικές ζωές των άλλων, την ώρα που τρως το καρπούζι σου κάτω από την μουριά. Αλλά με τη δική μου τη ζωή δεν θα ήθελα να ασχολείται κανένας.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More