Α. Μπάμπαλη στο TLIFE: Ύστερα από 9 χρόνια σχέσης, παντρεύεται;

Η γλυκιά ερμηνεύτρια Ανδριάννα Μπάμπαλη, που σε 2 εβδομάδες ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της στη μουσικοθεατρική παράσταση ”Γκρης Ηλέβεν”, μίλησε για τα επαγγελματικά της και προσωπικά της δρώμενα.

Η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, σχολιάζει την Ελλάδα του 2011, τις σκέψεις τις επιθυμίες και τα όνειρα των ανθρώπων. Μαζί της εκεί είναι ο Γιώργος Καραμίχος, με τον οποίο γνωρίζονται από την ταινία ”Άπνοια”. Οι δυο τους έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι κι η Ανδριάννα χαρακτήρισε άψογη κι εξαιρετική τη συνεργασία τους. Χαίρεται ιδιαίτερα, που συνεργάστηκε ξανά μαζί του, γιατί όπως ανέφερε, ”ο Γιώργος είναι πολύ καλός συνεργάτης κι εξαιρετικός ηθοποιός, δουλεύει για την ομάδα”.

Σχετικά με τις επικείμενες εμφανίσεις της, η ίδια είπε ότι θα κάνει κάποιες συναυλίες στην επαρχία προωθώντας και τον καινούργιο της δίσκο ”Ο Τζον Τζον ζει”, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο και στη συνέχεια, εκμυστηρεύτηκε, πως μικρή ήθελε να γίνει ζωγράφος. ”Έλεγα στους γονείς μου ”θα γίνω ζωγράφος” και τρόμαζαν οι άνθρωποι. Μετά όμως, τους ήρθαν τα χειρότερα.. (γέλια)”

Άκρως αποκαλυπτική και ειλικρινής, παραδέχτηκε ότι βγαίνει πολύ εύκολα εκτός εαυτού, αλλά εξίσου γρήγορα επανέρχεται. ”Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα είναι πολύ δυσάρεστη. Νευριάζω μ’ αυτά που βλέπω γύρω μου. Η πόλη δεν είναι πια κατοικήσιμη, είμαστε πάρα πολύ άνθρωποι μαζεμένοι, επικρατεί πολύς εκνευρισμός, αγένεια, βρομειά. Η κατάσταση έχει γίνει λίγο αφόρητη. Καμιά φορά αναρωτιέμαι τι κάθομαι και κάνω εδώ. Γιατί όλοι εμείς ζούμε σε αυτές τις συνθήκες; Τι κάνουμε εδώ; Την ώρα που κάπου αλλού θα μπορούσαμε να ζούμε πιο ανθρώπινα; Νιώθω ένα μούδιασμα καθημερινά κι απλά περιμένω να δω τι θα γίνει. Δεν είναι ευχάριστη η καθημερινότητα. Λες ότι θα βγεις μια βόλτα να δεις κάτι, να ξεφύγει λίγο το μυαλό σου, αλλά μέσα στο τσιμενταριό δεν γίνεται αυτό. Εύχομαι να φύγω από την Αθήνα και πιστεύω ότι μεγαλώνοντας θα το κάνω.”

Επιπλέον, σχετικά με το τραγούδι ”Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου”, που ντύνει τους τίτλους έναρξης και τέλους του Νησιού, η ίδια δήλωσε πως δεν είχε γραφτεί για την σειρά, γιατί είχε ηχογραφηθεί πολύ πριν την προβολή του. Όπως είπε η ίδια: ”Είχε κυκλοφορήσει σ ένα δίσκο που έκανα πριν από 2 χρόνια και δεν τον είχε πάρει χαμπάρι κανείς. (γέλια) Χάρηκα πάρα πολύ με αυτό το γεγονός, γιατί το αγαπάω και νομίζω ότι τελικά ”βρήκε τον δρόμο” του κι έδεσε πολύ όμορφα με τη σειρά. Είναι ένα αρκετά συγκινητικό και τρυφερό κομμάτι. Έκανε καλό σε μένα αλλά κι ο κόσμος το αγάπησε”.

Για το Νησί: ”Το ”Νησί”, ανέβασε τα στάνταρντς της Ελληνικής Τηλεόρασης που τα τελευταία χρόνια είχαν πέσει πολύ χαμηλά. Είχε ανταπόκριση κι αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές. Είναι μια υπέροχη, καλογυρισμένη παραγωγή και θα παιχτεί κι έξω από ότι βλέπω”.

Σχετικά με τη Eurovision: ”Το θέμα της Eurovision δεν μ’ απασχολεί ιδιαίτερα. Μακάρι να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, καλή επιτυχία σε όποιον πάει. Δεν νομίζω ότι εμένα μου πάει αυτός ο θεσμός και ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Θέλει show κι εγώ δεν είμαι showoman”, είπε χαρακτηριστικά.

Τονίζοντας πως ο καθένας βρίσκει μόνος του τον δρόμο του, δήλωσε πως έχει δεχτεί αρκετές συμβουλές από τους γύρω της στον επαγγελματικό χώρο. Σημαντικότερη για εκείνη, είναι του Νίκου Πορτοκάλογλου, χάρη στον οποίο, όπως παραδέχτηκε, έγινε γνωστή και ”βγήκε στον κόσμο”. Εκείνος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή της και της είχε πει πως πρέπει να έχει υπόψην της όταν τραγουδά, τι λέει το τραγούδι. Να το σκέφτεται, να το αισθάνεται και να καταλαβαίνει σε τι αναφέρεται αυτό. Γιατί έτσι θα αγγίξει και την ψυχή του κοινού.

Ακόμη, η Ανδριάννα αισθάνεται ικανοποιημένη, όταν ο κόσμος αναγνωρίζει την δουλειά της και ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα όσον αφορά στην προσωπική της ζωή. Εξομολογήθηκε όμως, ότι όλα κυλούν καλά σ’ αυτή. Μάλιστα, είναι σε μια σχέση, εδώ και 9 χρόνια, μ’ έναν μουσικό. Δεν γνωρίζει αν θα κάνει το βήμα και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μια μέρα, αφού αισθάνεται σαν παντρεμένη και βλέπει το μυστήριο του γάμου σαν κάτι καθαρά τυπικό.

”Οι φίλοι μου παντρεύτηκαν για λόγους γραφειοκρατικούς περισσότερο. Ήθελαν να κάνουν και παιδιά. Κι εγώ, σκέφτομαι να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια κάποια στιγμή. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Η δημιουργία οικογένειας πρέπει να γίνεται συνειδητά, γιατί τα παιδιά είναι μια ευθύνη που δεν μπορείς να αναβάλλεις.”

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε ότι θέλει να μην μένει στάσιμη, αλλά αντιθέτως, να εξελίσσεται και να δοκιμάζει νέα πράγματα, είτε αυτό που κάνει έχει επιτυχία είτε αποτυχία. Γιατί, όλα μέσα στη ζωή είναι, όπως τόνισε!

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More