Α. Μπαρμπαρίγου: Τι κρύβεται πίσω από την αποχώρησή της;

Η ξαφνική αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου από το πρωινό του ΑΝΤ1 ”10 με 1 μαζί” προκάλεσε αναστάτωση στο τηλεοπτικό τοπίο. Ήταν η αφορμή για να δημιουργηθούν διάφορα σενάρια σχετικά με την απόφασή της να σταματήσει να μαγειρεύει για τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο. Ποιο απ’όλα όμως αντιστοιχεί στην πραγματικότητα;

”Με τους συναδέλφους γίναμε μάρτυρες ενός επεισοδίου που διαδραματίστηκε στο πλατό και πιστεύουμε τελικά ότι έπαιξε και αυτό το ρόλο του στην απόφαση που πήρε η Αργυρώ να αποχωρήσει από την εκπομπή. Κατά τη διάρκεια ενός break, λίγο πριν αποφασιστεί το θέμα που θα ακολουθούσε και ενώ η Αργυρώ περίμενε στην κουζίνα, ακούσαμε όλοι τον Σπύρο να απαντάει έντονα, δυνατά και καθόλου ευγενικά σε αυτόν που του είχε μιλήσει από το κοντρόλ σχετικά με τη στήλη της μαγειρικής. Δεν μπορώ να μεταφέρω τα λόγια του με ακρίβεια, γιατί δεν λέγονται αλλά ανάμεσα σε όλα είπε: Αμάν πια με αυτή την Αργυρώ. Εκείνη κοκκίνησε, γύρισε το βλέμμα της αλλού και έκανε ότι δεν ακούει. Η συνέχεια ήταν να μην εμφανιστεί στην εκπομπή τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου και να καταλάβουμε όλοι από τους ψίθυρους στο πλατό ότι η Αργυρώ δεν θα ξανάρθει. Άλλωστε, φαινόταν ήδη δυσαρεστημένη από τον τρόπο που έβγαινε η μαγειρική και γνωρίζαμε ότι είχε ήδη τεθεί θέμα στους ιθύνοντες του καναλιού”, δηλώνει τεχνικός της εκπομπής στο περιοδικό People.

Άνθρωποι που την γνωρίζουν υποστηρίζουν πως η Αργυρώ δεν θα πάει στο Mega όπως ακούγεται: ”Για την Αργυρώ παίζει σημαντικό ρόλο στις συνεργασίες της η ποιότητα των σχέσεων με τους ανθρώπους που δουλεύει. Η απόφασή της να μην πάει στο Mega είναι τελεσίδικη.Εκτός του ότι δεν το θεωρεί σωστό, δεν θα ήθελε να νιώθει υπεύθυνη για την απομάκρυνση ενός ανθρώπου που σέβεται και εκτιμά, όπως ο Βασίλης Καλλίδης, για τον οποίο η ίδια έχει πει δημόσια ότι είναι εξαιρετικός στη δουλειά του”.

Τα ίδια άτομα υποστηρίζουν πως η Αργυρώ τους είπε: ”Τέλος η τηλεόραση για μένα φέτος. Του χρόνου θα δούμε. Θέλω να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί.

Read More

And More