Σάκης Μπουλάς: «Γουστάρω να δουλέψω, κι ας με έχουν πεθάνει τέσσερις φορές…»

Ο Σάκης Μπουλάς επιστρέφει, σε λίγες μέρες, στη σκηνή με την παράσταση «Γκαγκαντίν» και τους Σαββόπουλο, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη. Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση ότι πέθανε αναστατώνοντας συνεργάτες, φίλους και θαυμαστές. Ωστόσο, ο Σάκης Μπουλάς παραμένει γενναίος, ένα ακριβώς χρόνο από την ημέρα που του διαγνώστηκε καρκίνος, ενω μιλάει στα Νέα για την περιπέτεια της υγείας του. Ακολουθεί ακολουθεί χημειοθεραπείες και φαρμακευτική αγωγή αλά όπως λέει είναι μιά χαρά.

«Με έχουν πεθάνει τέσσερις φορές. Την πρώτη φορά έγινα έξαλλος αφού ήμουν με την κοπέλα μου στη Ρώμη, τον περασμένο Ιούλιο, και με πήραν τηλέφωνο. Ενας γράφει ό,τι θέλει και μετά το αναπαράγουν όλοι. Να φανταστείτε πως έφτασε και εφημερίδα και το έκανε με άλλο τρόπο. Με πήραν για μια συνέντευξη, εγώ αρνήθηκα και έκαναν ένα κολάζ από παλιές μου συνεντεύξεις με τίτλο: Το θρίλερ με την υγεία του Μπουλά. Οπως καταλαβαίνετε, αναφέρονταν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την υγεία μου, τέτοια πράγματα», δηλώνει στην εφημερίδα ο Σάκης Μπουλάς και συμπληρώνει:

«Μια χαρά είμαι. Πολεμάω πάρα πολύ, όχι μόνο με χημειοθεραπείες αλλά και άλλα πολλά. Υποτίθεται ότι θα κάνω κάποια λιγότερα πράγματα, έχουν πρόθεση να με προστατέψουν. Γουστάρω όμως που δουλεύω εδώ. Σε μια δύσκολη φάση που περνούσα πήρα ένα αισιόδοξο μήνυμα και μου έδινε τη δυνατότητα, αφού είχα την δύναμη να έλθω εδώ με φίλους, να κάνουμε πλάκα, να τραγουδήσουμε».

Οσοι τον ξέρουν λοιπόν λίγο καλύτερα γνώριζαν πως το πρόβλημα της υγείας του δεν θα ήταν εμπόδιο για να διαδράσει και να δουλέψει για το κοινό που του χαρίζει τριάντα και βάλε χρόνια το χειροκρότημα.

«Τα πάντα, ό,τι καλό και ό,τι κακό, τα δημιουργούμε εμείς με το μυαλό μας, δεν έρχονται κατά τύχη. Τα τελευταία χρόνια πέρασα προβλήματα υγείας γιατί αντιμετώπισα πολλά θέματα (συγγενικά κ.τ.λ.), είχα σχεδόν αποσυρθεί πεντέμισι χρόνια από τα μαγαζιά για να στηρίξω την πρώην γυναίκα μου, μετά έπαθα έμφραγμα, έκανα μπαϊπάς, απέτυχα σε κάτι εγχειρήματα με επιχειρήσεις που άνοιξα».

Σήμερα, για να πάει στην Ακτή Πειραιώς όπου εργάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο οδηγεί κάμποσα χιλιόμετρα, αφού μένει στα Μελίσσια.

«Στο χέρι μας είναι όλα να τα ανατρέψουμε με πίστη, δύναμη, με κουράγιο και θέληση. Αυτό λέω από τη δική μου εμπειρία. Νιώθω δυνατός, γυμνάζομαι και κάνω ρέικι τέσσερις φορές την εβδομάδα, τα βράδια. Παίρνω επίσης πολλά συμπληρώματα διατροφής και, όπως μου λέει ο γιατρός μου, τον έχω εκπλήξει ευχάριστα γιατί το δικό μου πρόβλημα είναι σύνθετο. Ξέρω πως ο αγώνας είναι μακρύς αλλά είμαι γεννημένος αγωνιστής».

Read More

And More