Σε ποιον θα δοθούν τα έσοδα της παράστασης που ήταν αφιερωμένη στο Σάκη Μπουλά

Το Σάββατο λίγες ώρες μετά το την κηδεία του Σάκη Μπουλά, οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν και από σκηνής, όπως ακριβώς ήθελε και ο ίδιος ο Σάκης.

Το TLIFE, βρέθηκε στην ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, σε αυτό τον συγκινητικό και γλυκό αποχαιρετιμό και κατέγραψε όσα έγιναν και τα όσα γλυκα κι αγαπησιάρικα ειπώθηκαν από τον Γιάννη Ζουγανέλη, το Διονύση Σαββόπουλο και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Δες τα βίντεο εδώ

Σήμερα όλοι οι συνεργάτες του μαγαζιού με μια ανακοίνωση, στην επίσημη σελίδα της Ακτής Πειραιώς στο facbook, αναφέρθηκαν σε αυτό το συγκινητικό αντίο, αλλά επίσης μας ενημέρωσαν που θα δοθούν τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την συγκεκριμένη παράσταση. Σε ένα άνεργο φίλο τους μουσικό που βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση. Ίσως να πρόκειται για τον ίδιο καλλιτέχνη που σύμφωνα με την Espresso, βοήθησε ο Σάκης λίγο καιρό πριν φύγει. Αλλά αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς αφού η ανακοίνωση των συντελεστών της παράστασης ξεκαθαρίζει ότι για ευνόητους λόγους δεν θα αποκαλύψει το όνομα του παραλήπτη των χρημάτων.

Μαζί με την ανακοίνωση οι συνεργάτες του Σάκη ανέβασαν και αυτή τη φωτογραφία: Τους στίχους από το Φλασάκι αλλά και το μικρόφωνο του Σάκη

/

Διάβασε ολόκληρη την ανακοίνωση :

Το Σάββατο αποχαιρετήσαμε και από σκηνής τον αγαπημένο μας Σάκη. Το μικρόφωνο του θα μείνει πάντα στη θέση του και εκείνος στην καρδιά μας…
Οι αμοιβές των καλλιτεχνών από την παράσταση αυτή, θα δοθούν σε φίλο και συνεργάτη άνεργο μουσικό που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, το όνομα του οποίου δεν θα ανακοινωθεί για ευνόητους λόγους.
Η παράδοση των χρημάτων θα γίνει μέσω τραπέζης, ώστε να εξασφαλιστεί τόσο η αξιοπιστία της κίνησης όσο και η αξιοπρέπεια του παραλήπτη.
Οι παραστάσεις μας, θα συνεχιστούν κανονικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με καινούρια στοιχεία και καλεσμένους-έκπληξη, συνεχίζοντας το ψυχαγωγικό παρεΐστικο πρόγραμμα, που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό από την πρώτη στιγμή και έκανε την Ακτή Πειραιώς το στέκι του φετινού Χειμώνα.
Σας περιμένουμε!
ΓκαΓκαΝτίν!


Read More

And More