Γωγώ Μπρέμπου: Δεν είχα να πληρώσω τους λογαριασμούς. Μου έπαιρνε η γιαγιά μου τσιγάρα!

Η Γωγώ Μπρέμπου μίλησε για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί, την ερωτική απογοήτευση, και την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα.

Η πρωταγωνίστρια της θεατρικής παράστασης ”Θα ‘σαι ‘δω ξανά του χρόνου”αποκάλυψε ότι υπήρξαν εποχές που δεν είχε να πληρώσει τους λογαριασμούς της: “Δεν είχα να πληρώσω ούτε το κινητό, ούτε τους λογαριασμούς μου. Μου έπαιρνε τσιγάρα η γιαγιά μου. Αλλά αυτό το επάγγελμα διάλεξα, δεν αισθάνθηκα ποτέ λειψή η αποτυχημένη”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “ΕΓΩ!”.

Υπήρξαν φορές που πούλησε τον εαυτό της;
“Δεν πουλάω ποτέ τον εαυτό μου. Δεν πουλάω τίποτα.”

Ήθελε να γίνει γνωστή;
“Ήθελα να με γνωρίσει ο κόσμος, άλλωστε η δουλειά που κάνω αφορά τον κόσμο. Η παράσταση είναι ένα ζωντανό έργο τέχνης.”

Ερωτικές απογοητεύσεις έχει ζήσει; “Πολλές φορές, και κλαίω και πέφτω στα πατώματα και κλείνομαι στον εαυτό μου και στο σπίτι μου και δεν μιλάω σε άνθρωπο και είμαι κυκλοθυμική και τα πάντα.”

Ήταν εύκολο σε μικρότερη ηλικία να καβαλήσει το καλάμι; “Είναι θέμα ανατροφής και προσωπικής καλλιέργειας, είμαι ευχαριστημένη με αυτό που είμαι. Το γεγονός ότι έγινα γνωστή με κάνει χαρούμενη… Δεν έγινα γνωστή επειδή έκανα κάτι κακό αλλά μέσα από τη δουλειά μου” εξομολογήθηκε.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα αν θα έκανε υποχωρήσεις στην τέχνη με δεδομένο την κρίση στο χώρο της και αν θα την βλέπαμε σε μια επιθεώρηση: “Για τον εαυτό μου δεν θα το έκανα, αλλά για ανθρώπους που αγαπώ θα το έκανα. Αν είχα παιδιά ή κάποιον άνθρωπο που να είχε ανάγκη από τη δική μου οικονομική υποστήριξη, θα το έκανα. Εγώ έχω μάθει να ζω απλοϊκά, δεν έχω σπίτια, δεν έχω αυτοκίνητα, δεν έχω τίποτα. Έτσι έχω μάθει να ζω, η χλιδή δεν είναι του γούστου μου”, ανέφερε.



Τι την ενοχλεί περισσότερο στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα;
“Η αφαίμαξη των νεοτέρων και η ταλαιπωρία των μεγαλύτερων.”

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More