Όλα όσα έγιναν στα MTV Awards – Οι νικητές της βραδιάς! Φωτογραφίες και βίντεο

Με πολλές λαμπερές παρουσίες και αρκετές εκπλήξεις εξελίχθηκε η μεγάλη βραδιά των MTV Awards 2011, που πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν στο Λος Άντζελες. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους του μουσικού αυτού σόου – θεσμού ήταν η Kim Kardashian, ο Justin Bieber, η Lady Gaga, η Beyonce και ο Jay- Z, η Katy Perry, η Adele, o Kanye West, ο Tom Cruise με την Katie Holms και πολλοί άλλοι.

Ο τελευταίος μάλιστα, δεν δίστασε να πιάσει δημοσίως τα οπίσθια της συζύγου του την ώρα που στη σκηνή τραγουδούσε η Katy Perry. Επιπλέον, φαίνεται πως η βραδιά ανήκε στις γυναίκες, μιας και, εκτός από τον Justin Bieber, τον Kanye West, τον Tyler και τους Foo Fighters που κέρδισαν από ένα βραβείο, όλα τα υπόλοιπα τα κατέκτησαν γυναίκες!

Φυσικά, από τη μεγάλη αυτή βραδιά ήταν αισθητή η απουσία της Amy Winehouse, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, για τη μνήμη της οποίας είχε δημιουργηθεί ένα αρκετά συγκινητικό βίντεο και ένα εξαιρετικό σόου από χορευτές και τραγουδιστές.

Ας τα πάρουμε όλα όμως, με τη σειρά…

Τη βραδιά άνοιξε με μια …διαφορετική και -γι’ ακόμα μία φορά- ανατρεπτική εμφάνιση η Lady Gaga. Ντυμένη άντρας και συγκεκριμένα, υποδυόμενη τον Joe Calderone, κρατώντας ένα τσιγάρο κι έχοντας ακόμα ένα στο αυτί, άνοιξε το μεγάλο αυτό show με έναν μονόλογο, ενώ λίγο μετά παρουσίασε το κομμάτι ”You and i” με πλήθος χορευτών και με τη συνοδεία του κιθαρίστα Brian May.

Η Lady Gaga, μάλιστα, κέρδισε δύο βραβεία: ένα για το ”Best Female Video” κι ένα για το ”Best Video With A Message”.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν η Nicki Minaj και ο Jonah Hill, για να παρουσιάσουν τις υποψηφιότητες για το καλύτερο pop video, ενώ δεν παρέλειψαν να αστειευτούν γύρω από την εμφανή απώλεια βάρους του δεύτερου.

Oι δυο τους μάλιστα, ήταν εκείνοι που παρέδωσαν το πρώτο βραβείο της βραδιάς για την κατηγορία ”Best Pop Video”, το οποίο και παρέλαβε η Britney Spears για το τραγούδι της ”Till the World Ends”. Η Βritney ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της, ευχαρίστησε το Θεό και τα παιδάκια της, Jayden και Preston.

Ανάμεσα στα high lights της βραδιάς, ήταν η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Beyonce! Η 29χρονη τραδουδίστρια -μιας και δεν μπορούσε πλέον να κρυφτεί- αποφάσισε στην δημόσια εμφάνισή της στα MTV Awards, να μας παρουσιάσει από μόνη της, τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, την οποία δεν σταμάτησε να χαϊδεύει όσο φωτογραφιζόταν στο κόκκινο χαλί, αλλά και κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Και η μέλλουσα μαμά ήταν όμως, ανάμεσα στις νικήτριες… η Beyonce παρέλαβε το βραβείο της ”Best choreography” για το τραγούδι ”Run The World (Girls)”, ενώ παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σ’ ενδιαφέρουσα, χόρεψε στη σκηνή των MTV Awards!

Επιπλέον, ανάμεσα στους νικητές της βραδιάς ήταν η Adele, που παρέλαβε τα βραβεία ”Best direction”, ”Best art direction”, ”Best cinematography” και ”Best editing” για το τραγούδι της ”Rolling In The Deep”.

Eδώ καθώς ερμηνεύει το ”Someone like you”

Τα βραβεία ”Best special effects” και ”Best collaboration” κέρδισαν η Katy Perry και ο Kanye West για το ”Ε.Τ.”, ενώ μάλιστα, η πρώτη κέρδισε και το βραβείο ”Video of the year” για το ”Firework”, το οποίο της παρέδωσε επί σκηνής η Katie Holms και ήταν το τελευταίο βραβείο που δόθηκε χθες.

Η Katy Perry και ο Kanye West

Τέλος, το βραβείο ”Best new artist”, κατέκτησε ο Tyler με το ”The Creator”, το ”Best male video” ο Justin Bieber με το “U Smile”, το ”Best female video” η Lady Gaga με το “Born This Way”, το ”Best hip-hop video” η Nicki Minaj με το “Super Bass”, το ”Best pop video”η Britney Spears με το “Till The World Ends” και το βραβείο για το ”Best rock video” οι Foo Fighters με το “Walk”.

Μάλιστα, τον νεαρό Justin Bieber υποδέχτηκε στη σκηνή η σέξι Κim Kardashian, κι όταν εκείνος παρέλαβε το βραβείο του, ευχαρίστησε ”όχι μόνο το Θεό, αλλά και τον Χριστό” και ”μοιράστηκε” τη νίκη του με τους συναδέλφους του.

Ο μέλλοντας μπαμπάς, Jay -Z και ο Kanye West, εξέπληξαν το κοινό με τον τρόπο που παρουσίασαν το κομμάτι τυς ”Otis”, από το τελευταίο τους άλμπουμ ”Watch the Throne”.

O Chris Brown σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση…

Ο Τyler

H Miley Cyrus με τον snowboarder, Shaun White, καθώς ανακοινώνουν τις υποψηφιότητες για το βραβείο ”Best rock video

Ο Νe – Yo και ο Pitbull, καθώς τραγουδούν το ”Give me everything”

Oι Foo Fighters

O Justin Bieber παραλαμβάνει το βραβείο του από την Kim.

Εδώ με την αγαπημένη του, Selena Gomez.

Η Μαρία Μενούνος

H Nicki Minaj καθώς παραλαμβάνει το βραβείο της

Read More

And More