The Music School: Το TLIFE τρύπωσε στις τάξεις και το πλατό του talent show! Φωτογραφίες

Λίγο πριν ανοίξει η αυλαία για την προβολή του The Music School, του πρώτου μουσικό talent show για παιδιά, το TLIFE βρέθηκε στο χώρο που γίνονται τα μαθήματα, αλλά και τα live των λιλιπούτειων τραγουδιστών.
Το ραντεβού ήταν σήμερα το πρωί στον πολυχώρο Αθηναΐς, που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες του talent show, όπου οι υπεύθυνοι της εκπομπής μας ξενάγησαν σε όλους τους χώρους και μας έδωσαν μια πρώτη γεύση από το τι θα δούμε στις τηλεοπτικές οθόνες από το Mega τον Οκτώβριο.

Παρουσιάστρια του show θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ σε ρόλο κριτή – δασκάλου θα είναι οι: Βαγγέλης Γερμανός, Ευρυδίκη, Demy και Γιώργος Θεοφάνους.

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης αλλά και χαράς, παρουσιάστηκε και ένα μικρό απόσπασμα από τις πρόβες των παιδιών που έκανε τους κριτές και την παρουσιάστρια να δακρύσουν.
Λίγα λόγια για το talent show:
Ο στόχος της εκπομπής είναι να διδαχτούν 16 ταλαντούχα παιδιά την ιστορία της μουσικής και να παρακολουθούμε την εξέλιξή τους μετά από μια σειρά μαθημάτων από καταξιωμένους και σημαντικούς δασκάλους (πρότυπα στην ελληνική μουσική βιομηχανία).
16 παιδιά με ταλέντο στο τραγούδι προκρίνονται έπειτα από auditions να μπουν στην μουσική ακαδημία του The Music School. Οι 4 επώνυμοι κριτές από τον χώρο της μουσικής, είναι ταυτόχρονα και δάσκαλοι των παιδιών.

Κάθε κριτής αναλαμβάνει να διδάξει 4 παιδιά.
Σε κάθε επεισόδιο τα παιδιά παρουσιάζουν ένα τραγούδι που έχουν προετοιμάσει και βλέπουμε αποσπάσματα από τις στιγμές της διδασκαλίας τους μέσα στην εβδομάδα. Στη συνέχεια αξιολογούνται αλλά μόνο θετικά: στην κλίμακα Καλός, Πολύ καλός και Άριστος.
Στο τέλος της βραδιάς ένα παιδί κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου της βραδιάς και ερμηνεύει ένα ντουέτο με τον δάσκαλό του.
Μετά από συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων, φτάνουμε στους ημιτελικούς από τους οποίους θα προκριθούν 6 παιδιά. Στον μεγάλο τελικό εμφανίζονται και τα 16 παιδιά.
Όμως στον τελικό τα 6 παιδιά των ημιτελικών, θα διαγωνιστούν μεταξύ τους, για να προκύψει ανάμεσά τους ένας νικητής που θα κερδίσει μία υποτροφία σε μία έγκριτη σχολή μουσικής.

Δες το video:

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More