Οι νικητές για τις διπλές προσκλήσεις για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής!

Έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου έχοντας συγκεντρώσει χιλιάδες θεατές. Για 4η συνεχόμενη χρονιά το διεθνές Φεστιβάλ “EARTHDANCERS” θα φέρει στη χώρα μας χορούς και μουσικές από όλο τον κόσμο…
Το TLIFE σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις από κοντά τη μαγεία αυτού του υπερθεάματος, το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 στο “Θέατρο Πέτρας” Πετρούπολη, στις 20:00 (έναρξη 20:30).

Οι νικητές που κέρδισαν από μια διπλή πρόσκληση είναι:

ΓΡΙΒΑ ΜΑΡΙΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΠΡΑΝΤΑΛΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΚΕΡΑΜΗΤΣΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΣΠΙΔΙΚΗΣ
ΜΠΑΡΛΑ ΜΑΡΙΑ
ΣΑΜΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΤΣΙΩΚΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ
ΑΓΝΗ ΑΠΕΡΓΗ

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Η ανταπόκριση που είχε η διοργάνωση και οι θετικές κριτικές είχαν σαν αποτέλεσμα οι Χορευτές του Κόσμου να εμφανιστούν φέτος σε τέσσερις σημαντικούς πολιτιστικούς χώρους της Αττικής: το “Κηποθέατρο” Δημοτικό Θέατρο Παπάγου, το “Βεάκειο” Θέατρο Πειραιά, το “Θέατρο Πέτρας” Πετρούπολης και το “Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς” Χαλανδρίου.

Στις σκηνές των θεάτρων θα συναντηθούν περισσότεροι από τριακόσιοι χορευτές και μουσικοί από οκτώ χώρες. Συγκεκριμένα, συμμετέχουν καλλιτέχνες από το Μεξικό, την Ιορδανία, τη Ρουμανία, τη Γεωργία, την Κορέα, την Ιταλία και την Ελλάδα.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό θέαμα γεμάτο χρώματα, ήχους και χορευτικά που διεγείρουν τις αισθήσεις και παρασύρουν τους θεατές σε ένα νοητό ταξίδι στις χώρες αυτές. Μια πλούσια παραγωγή, παρά τις αντίξοες συνθήκες, χάρη στο όραμα του εμπνευστή και διοργανωτή Παναγιώτη Μπιτάκου, την ιδιωτική πρωτοβουλία και κυρίως την αγάπη του κόσμου.

Επιπλέον μια σημαντική αφορμή να ακουστεί η χώρα μας και στο διεθνή Τύπο ως διοργανώτρια ενός φεστιβάλ που φέρνει σε επαφή ανθρώπους και πολιτισμούς από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Read More

And More