Μύρωνας Στρατής: Το φλερτ και η νέα ζωή μετά το χωρισμό με την Μαίρη Συνατσάκη!

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Διακριτικά και αθόρυβα, ο Μύρωνας Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη χώρισαν πριν λίγο καιρό και κάνουν μια νέα αρχή. Τα ΜΜΕ, ωστόσο, ασχολήθηκαν πολύ με το τέλος της σχέσης τους και ο Μύρωνας αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο People ότι αυτό τον… σόκαρε!
“Ήταν δύσκολο, γιατί ο χωρισμός από τη φύση του έχει μια τρομερή αμηχανία. Από τον πρώτο καιρό που άρχισαν να ασχολούνται μαζί μου οι δημοσιογράφοι και υπήρχε αυτή η σχέση στη ζωή μου, δεν ήταν το καλύτερό μου, γιατί είμαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Σε αυτή την περίπτωση ή παίζεις κρυφτό ή λες “ναι, αυτή είναι η κοπέλα μου”. Αυτό που με σόκαρε στο χωρισμό μου ήταν το πόσο ασχολήθηκε ο Τύπος. Δόθηκε μεγάλη έκταση”, είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: “Αυτός ο βομβαρδισμός δημοσιευμάτων έκανε την κατάσταση πιο δύσκολη. Θυμάμαι ότι μια μέρα που γύριζα στο σπίτι μου μία ένοικος με ρώτησε: “Μυρωνάκο, τι έγινε; Χώρισες;”. Είχαν συμβεί βέβαια διάφορες ακρότητες εκείνο το διάστημα. Ήμουν για ποτό με τον αδελφό μου, την ξαδέλφη μου και το αγόρι της και την επόμενη μέρα έγραφαν πως είναι η σχέση μου. Εκεί αισθάνθηκα και πάλι αμήχανα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κυκλοφορώ άνετα. Δεν μπορείς να βγεις, να φλερτάρεις, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να δεις δημοσιευμένο. Οι φίλοι μου μου έλεγαν να μην ασχολούμαι, όμως πρέπει να είσαι αναίσθητος για να μη σε νοιάζει καθόλου”.
Για το χωρισμό του δήλωσε: “Από τη στιγμή που τα πράγματα αρχίζουν να μην πηγαίνουν καλά, μέχρι τη στιγμή που θα πάρεις την απόφαση να χωρίσεις και να προχωρήσεις, είναι μια μεγάλη και δύσκολη διαδικασία. Οι αιτίες υπάρχουν μέσα στη σχέση και σε κάνουν να νιώθεις πως κάτι δεν πηγαίνει πια καλά. Η αλήθεια είναι πως απ’ όλα όσα διάβασα για το δικό μου χωρισμό δεν ισχύει τίποτα… Όταν βλέπεις πως κάτι δεν πάει καλά, είναι προτιμότερο να πάρεις την απόφαση να τελειώσει από το να ταλαιπωρούνται δύο άνθρωποι. Καλύτερα να λήξει η σχέση, να παραδεχτείς πως δεν πήγαινε άλλο και να παραμείνετε αγαπημένοι. Πάντως, είναι δύσκολο να αποχωριστείς την καθημερινότητα”.
Τέλος για τη νέα αρχή και το φλερτ αποκαλύπτει: “Δεν έχω ξαναβγεί στη ζωή μου τόσο πολύ και το ξεκίνησα τώρα, που είμαι 32 ετών. Δεν ήξερα τι συμβαίνει στα μπαράκια, δεν είχα την παραμικρή ιδέα. Πήγαινα μόνο για φαγητό και σινεμά, τελείως οικογενειακά πράγματα. Τελικά, είναι πολύ ωραίος ο κόσμος εκεί έξω, είναι ωραίο να βγαίνεις και να πίνεις ποτά με τους φίλους σου… Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι σε φλερτάρουν, γιατί σημαίνει πως είσαι θελκτικός.”.
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More