Μυρτώ Κάζη: Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ στο TLIFE για την εγκυμοσύνη και τον γάμο της που θα γίνει σε λίγες ημέρες!

Αρχικά τη γνωρίσαμε από το MTV και τώρα τη βλέπουμε στο ΣΚΑΪ και στο Join Us, ενώ μας κρατά συντροφιά και μέσα από το Love Radio. Ο λόγος για τη Μυρτώ Κάζη, η οποία διανύει την πιο σημαντική κι ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγες ημέρες παντρεύεται τον καλό της Τάσο Μπίθα στο Δημαρχείο της Κηφισιάς.

Η γλυκια παρουσιάστρια μιλά στο TLIFE για κάθε λεπτομέρεια του γάμου της, περιγράφει τα συναισθήματά της, αποκαλύπτει πώς έγινε η πρόταση γάμου ενώ μας δείχνει και φωτογραφία από την πρόβα νυφικού της!

Βρίσκεσαι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης σου. ‘Εχεις συνειδητοποιήσει τι αλλαγές έρχονται στη ζωή σου;
“Αχχχχχχ προσπαθώ αλλά νομίζω ότι καμία mom to be δεν καταλαβαίνει ποιες αλλαγές έρχονται αν δεν τις ζήσει. Πιστεύω πως ακόμα και οι πιο “δύσκολες” αλλαγές που θα έρθουν, θα έχουν τόσο μεγάλη δόση αστερόσκονης από τον μπέμπη που δεν θα μας νοιάζει τίποτα! Εδώ αλλάζουμε τη ζωή μας για τη δουλειά, δεν θα την αλλάξουμε για ένα μωράκι;”

Με τον σύντροφό σου Tάσο Μπίθα, ήταν κάτι που θέλατε και περιμένατε;

“Με τον Τάσο νομίζω ότι αισθανθήκαμε “έτοιμοι-γονείς”, πολύ πριν μάθουμε για το μωρό. Νιώσαμε “ένα” από τις αρχές της σχέσης μας και απλά όταν το αποφασίσαμε ήρθε αμέσως. Φαίνεται ο μπέμπης είναι βιαστικός 😉 “



Η πρόταση γάμου έγινε παραδοσιακά;

“Παραδοσιακά όπως ακριβώς το λες! Στο χωριό του! Η οικογένειά του έχει ένα υπέροχο κτήμα έξω από την Ανδρίτσαινα στην Πελοπόννησο. Ήμασταν εκεί για τα γενέθλιά μου και μεταξύ κουταβιών (έχουν καμιά 10αριά υπερ-cute κουταβάκια τσοπανόσκυλα), προβάτων και χωριάτικης σαλάτας, εμφανίστηκε ένα δαχτυλίδι.”



Τι έχει αλλάξει στην καθημερινότητά σου;

“Ο Τάσος έφερε στη ζωή μου μεγάλες αλλαγές. Είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, δεν βαριέται ποτέ, θέλει με κάθε ευκαιρία να κάνει καινούργια πράγματα! Αυτή η ανεξάντλητη ενέργειά του έχει αλλάξει όλη μας την καθημερινότητα. Λόγω μωρού πρέπει να είμαστε βέβαια πιο προσεκτικοί, αλλά γενικώς δεν έχουμε κόψει κάτι από τις συνήθειές μας.”

Είναι γνωστό πως έχεις ένα site με συμβουλές γάμου… Πόσο καιρό σου πήρε να οργανώσεις τον δικό σου;
“Προς το παρόν θα κάνουμε έναν πολιτικό γάμο για τον μπέμπη, όπου θα είμαστε μόνο γονείς, κολλητοί και κουμπάροι! Θα μας παντρέψει η Μαριάνθη, που κάναμε μαζί την εκπομπή στο MTV (γνωριστήκαμε εκεί πριν 5 χρόνια και αυτές τις μέρες, όσο συνειδητοποιούμε ότι από μια δουλειά ξεκίνησε μια τέτοια φιλία, όλο μας πιάνουν τα κλάματα) και ο κολλητός του Τάσου, ο Κωνσταντίνος που θα έρθει για λίγες μέρες από το Λονδίνο.

Ο θρησκευτικός θα γίνει σε μορφή beach party αργότερα! Δεν έχω κάνει τίποτα και ντρέπομαι που το λέω (αυτό άλλωστε αποτελεί και το inside joke μας με τα κορίτσια από το yes i do), αλλά η οργάνωση ενός γάμου είναι πραγματικά ένα δύσκολο project! Ευτυχώς έχω την Έλενα Χαβιάρα του Rock Paper Scissors που θα τα αναλάβει όλα γιατί αν με αφήσεις εμένα μόνη μου, είμαι ικανή να φτάσω στην εκκλησία με λευκό φόρεμα παραλίας! Τρέχω τόσο πολύ από το πρωί ως το βράδυ που ασχολούμαι με όλα τα άλλα εκτός του γάμου! Η είδηση του μπέμπη βέβαια έχει τραβήξει όλη μου την προσοχή επάνω του και όχι στον γάμο! Πλέον ψωνίζω ρουχαλάκια, μπιμπερό, κουβερτάκια και πιπίλες! Αυτά με ενδιαφέρουν!”

Τι θα φορέσεις;
“Θα φορέσω σίγουρα νυφικό από Έλληνα σχεδιαστή, θα έχω σίγουρα μεγάλα φρέσκα λουλούδια στα μαλλιά και για παρανυφάκι θα έχω τη Νουτέλα, τη σκυλίτσα μου που θα φοράει ασορτί λουλουδένιο κολάρο.”

Φέτος σε βλέπουμε στο Join Us του ΣΚΑΪ. Πώς περνάς στη νέα σου τηλεοπική στέγη μετά από τόσα χρόνια στο MTV; “Θεωρώ πως η επιτυχία του Join Us, το δέσιμο της ομάδας, η αισθητική και η άποψη, αποτελούν προσωπική τους επιτυχία, και όλων βέβαια των παιδιών που δουλεύουν τόσο συντονισμένα και happy για να βγει αυτή η εκπομπή στο επίπεδο που βγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο! Μακάρι να υπήρχαν άλλα 10 Join Us και η τηλεόραση να είχε ποιοτικά και αξιοπρεπή τηλεοπτικά προϊόντα.”

Read More

And More