Ένοχος κρίθηκε ο χειρουργός για το θάνατο του παίχτη reality, Γιώργου Νάιδα

Ο Γιώργος Νάιδας, που μας συστήθηκε μέσα από το reality «Bar», άφησε την τελευταία του πνοή τον Αύγουστο του 2008, έπειτα από ατύχημα που είχε με την μηχανή του στη Νάξο.

Ο 33χρονος ξεψύχησε λίγα λεπτά πριν την άφιξη του πλωτού Δημήτριος Κ. (ψαροκάικο) τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Αυγούστου στο λιμάνι της Σύρου κατά τη διακομιδή του από τη Νάξο στο Νοσοκομείο της Σύρου.

Ο θάνατος του είχε συγκλονίσει όχι μόνο την κοινωνία της Νάξου, αλλά και πολύ κόσμο ανά την επικράτεια, αφού είχε γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο reality του Mega.

Την Παρασκευή, με την απολογία του κατηγορουμένου χειρουργού και τις αγορεύσεις των δικηγόρων των δυο πλευρών ολοκληρώθηκε την Παρασκευή ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου η δίκη για για το θάνατό του.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής την απόφασή του, από την οποία, δικαιωμένη δήλωσε στο Naxos News, μέσω του δικηγόρου της, Γιώργου Θωμά η οικογένεια Νάιδα.

Σύμφωνα με την απόφαση, όπως διαβάζουμε στο Naxos News, ο χειρουργός κρίνεται ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια για το θάνατο του Γιώργου Νάιδα και του επιβάλλεται 2ετής φυλάκιση με 3ετή αναστολή με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Ωστόσο, από την πλευρά του χειρουργού, Ασκήθηκε έφεση κατά της απόφασης που θα εκδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Σύρου, όπως εκτιμάται, γύρω στο φθινόπωρο του 2014.

Read More

And More