Nάνσυ Αλεξιάδη: Φωτογραφίζεται με σέξι μαγιό και δηλώνει… single!

“Είμαι εδώ και αρκετό καιρό μόνη”, δηλώνει η Νάνσυ Αλεξιάδη σε συνέντευξή της στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Η γνωστή τραγουδίστρια επιστρέφει δυναμικά με μια “καυτή” φωτογράφιση με μαγιό και κλέβει τις εντυπώσεις.
Μετά τα όσα είχαν ακουστεί για τη σχέση της με τον Νικόλα Αγούδημο, η Νάνσυ δηλώνει και πάλι μόνη και αποκαλύπτει πως δεν έφθασε ποτέ κοντά στο γάμο… “Δεν μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Εκ του αποτελέσματος, θεωρώ πως δεν βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος ώστε να προχωρήσω στο επόμενο βήμα. Από την άλλη, δεν έχω νιώσει ότι θέλω να μείνω με τον άλλο για πάντα. Ο γάμος, όμως, δεν με φοβίζει. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν η δέσμευση και η συντροφικότητα”.

Πριν λίγες μέρες (στις 28 Ιουλίου) έγινε 34 ετών. Ωστόσο, το καμπανάκι της μητρότητας δεν έχει χτυπήσει. “Δυστυχώς όχι ακόμα. Μήπως είναι ανησυχητικό;”, προσθέτει γελώντας.
Μιλώντας για τις σχέσεις της αποκαλύπτει: “Στις σχέσεις είμαι control freak, ώστε να ξέρω τι μου γίνεται. Δεν θέλω να αφήνομαι, αλλά μου συμβαίνει! Όταν μπλέκεις με το συναίσθημα, δεν μπορείς να το ορίσεις και να κοντρολάρεις τις καταστάσεις” και συμπληρώνει: “Κάθε χωρισμός μού στοιχίζει. Αυτό που μαθαίνεις με την πάροδο των ετών είναι να ξεπερνάς τους χωρισμούς σου πιο εύκολα”.

Σήμερα, είναι ερωτευμένη; Υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που τη θέλουν εδώ και κάποιους μήνες σε σχέση.
“Όχι. Αυτή την περίοδο είμαι μόνη μου και έχω δώσει προτεραιότητα στη δουλειά μου. Για την ακρίβεια, είμαι πολύ καιρό μόνη μου, αλλά χαρούμενη, διότι, για να είμαι καλά, δεν χρειάζεται απαραίτητα να βρίσκομαι σε σχέση. Αυτή τη στιγμή, δεν μου λείπουν ο έρωτας και η συντροφικότητα. Θέλω να κάνω ένα restart στη ζωή μου και χρειάζεται να μείνω μόνη. Εξάλλου, έπειτα από μια μακροχρόνια σχέση, δεν μπορείς να μεταπηδάς σε μια άλλη. Θέλει χρόνο”.

Ακούγοντάς την κάτι μου λέει πως έχει εισπράξει ζήλια και καταπίεση από συντρόφους της.
“Ισχύει. Έχω δεχτεί καταπίεση και γκρίνια, διότι η δουλειά μου έχει προβολή και δημόσιες σχέσεις, κάτι που δεν αρέσει σε όλους. Ο άντρας που θα είναι δίπλα μου πρέπει να είναι ώριμος και κατασταλαγμένος για να το δεχτεί, να μη ζηλεύει και να μην έχει κόμπλεξ. Επειδή, λοιπόν, οι σχέσεις, πλέον, έχουν γίνει δύσκολες και περίεργες, θεωρώ πως ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει το χώρο και το χρόνο του. H ζήλια είναι ωραία, δείχνει ενδιαφέρον, αλλά μέχρι ενός ορίου”.
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More