Ν. Μπουλέ: Εξηγεί γιατί δεν την φλερτάρουν οι άνδρες και μιλά για τον έρωτα και το γάμο!

Η Νάντια Μπουλέ που αυτό το διάστημα απολαμβάνουμε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Black Out”, σε συνέντευξη που δίνει στην “Real life” μιλά για τον γάμο, τις σχέσεις, τις νευρώσεις της και παραδέχεται πως είναι μόνη της και είναι καλά!

Γιατί είναι μόνη της;
“Γιατί όχι; Ξέρεις, αν έχεις περάσει μεγάλα διαστήματα όντας σε κάποια σχέση, θέλεις ίσως και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, για να ισορροπήσεις. Βέβαια, για να σου πω την αλήθεια, είναι ίσως το μεγαλύτερο διάστημα που είμαι μόνη μου. Είναι μια φάση της ζωής μου που τη βιώνω για πρώτη φορά. Κι έχει αρχίσει να μ’ αρέσει…”.

Της αρέσει ή το συνήθισε;
“Μπορεί να το συνήθισα κιόλας! Αλλά ξέρεις πώς αλλάζουν αυτά από τη μια μέρα στην άλλη…”.

Είναι έτοιμη να καλοδεχτεί έναν καινούργιο έρωτα;
“Νομίζω πως αυτό θα το καταλάβω αν μου έρθει. Για την ώρα, δεν το σκέφτομαι καν…”.

Την φλερτάρουν;
“Μμμ… έτσι κι έτσι. Το συζητούσα πρόσφατα με έναν φίλο και καταλήξαμε πως, σ’ αυτόν τον χώρο οι άντρες πλησιάζουν δυσκολότερα μια γυναίκα αν είναι κάπως γνωστή. Με τους άντρες συμβαίνει το αντίθετο – τους προσεγγίζουν ευκολότερα.”.

Ως πιτσιρίκα, πίστευε ότι θα έχει παντρευτεί ως τα 30;
“Όχι. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που μέχρι και σήμερα οι γονείς μου δεν έχουν ασχοληθεί με τα προσωπικά μου, ούτε μου έχουν ζητήσει εγγόνια. Ίσως και λόγω μαμάς – που είναι μορφωμένη, πολυταξιδεμένη, πολύ ανεξάρτητη και πάντα δούλευε πολύ – δεν υπήρχε ποτέ το “πρέπει να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια”, όσο το “φρόντισε να είσαι ανεξάρτητη και να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν”. Άσε που δεν προέκυψε κιόλας!”.

Δεν έφτασε ποτέ κοντά στον γάμο;
“Όχι. Έφτασα μόνο στο “αν, με αυτόν τον άνθρωπο που είμαι τώρα τα πράγματα συνεχίσουν να είναι καλά και σε βάθος χρόνου, ίσως να το σκεφτώ.”. Δεν το σκέφτηκα ποτέ τη στιγμή που το ζούσα. Ούτε τώρα το σκέφτομαι – τον γάμο και την οικογένεια εννοώ. Μάλιστα, θαυμάζω απέραντα τους ανθρώπους που ξεκινούν να κάνουν τώρα οικογένεια, κόντρα στις δυσκολίες και τη γενική κατήφεια.”.

Έχει κάποιον ψυχαναγκασμό;
“Νευρώσεις; Ουουουου… Κατά καιρούς διάφορες. Θέλω το ποτήρι να είναι στη σωστή θέση στο τραπέζι, πολλές φορές στην εκπόμπή στο ραδιόφωνο αλλάζω θέση στο στιλό και το βάζω εκεί που νομίζω εγώ ότι πρέπει να είναι και με κοιτάζουν όλοι σαν να είμαι τρελή, θέλω το κινητό μου να κλείνει με συγκεκριμένο εικονίδιο πάντα – κι άλλα τέτοια, πολλά. Αλλά όλοι έχουμε νομίζω.”.

Read More

And More