L. Narjes: Για μπάνιο με τον σύντροφό της στο Σχοινιά!

Η Laoura Narjes αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από την παρουσία της στην τηλεοπτική εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Από ότι φαίνεται όμως η νεαρή Ελληνογερμανίδα ήρθε για να μείνει! Η επόμενη χρονιά μπορεί να την βρει μάλιστα σε νέα τηλεοπτική στέγη αφού έχει αρχίσει ήδη τις συζητήσεις.

Πολλά ακούστηκαν ότι θα αντικαταστήσει την Έλενα Παπαβασιλείου στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και όπως επιβεβαίωσε η ίδια στο TLIFE έχει κάνει ήδη ραντεβού με τον Alpha.

“Συναντήθηκα με την Ρούλα (Κορομηλά), ναι η κουβέντα μας ήταν και για το “Μες την καλή χαρά”, αλλά για την ώρα δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο… Άλλωστε, τίποτα δεν είναι οριστικό, θα πρέπει να περάσει αυτός ο μήνας και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Κάναμε απλώς μία κουβέντα”, δήλωσε στο TLIFE η παρουσιάστρια.

Μέχρι να είναι κάτι επίσημο όμως, φροντίζει να γεμίσει τις μπαταρίες της και να καλοπερνάει παρέα με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Δαλάκο. Φυσικά, από το καθημερινό τους πρόγραμμα δεν λείπουν και τα μπανάκια στο Σχοινιά. Η Laura ευχαριστιέται όσο μπορεί τα θετικά της Ελλάδας, αφού όπως λέει η ίδια, αυτά δεν τα είχε στη Γερμανία.

Δες φωτογραφίες που ανέβασε η Laoura στο twitter της:

/

/

/

/

Read More

And More