Τα σκοτεινά μυστικά του Robert De Niro – Ναρκωτικά και καταχρήσεις στην κρυφή ζωή του

Κραιπάλες, ναρκωτικά, πολλές γυναίκες και ξεσπάσματα οργής είναι τα μυστικά της κρυφής ζωής του Robert De Niro… Ο Χολιγουντιανός σταρ κρατούσε μέχρι τώρα κρυφή την προσωπική του ζωή, αλλά το μυστικό του αποκαλύφθηκε!
Μπορεί να είναι ένας από τους πιο μεγάλους σταρ του κινηματογράφου, όποιον κι αν ρωτήσεις όμως ξέρει ελάχιστα πράγματα για τη ζωή του. Ακόμη και οι συμπρωταγωνιστές του στις ταινίας λένε πως κρατά σαν “σφίγγα” καλά κρυμμένα τα μυστικά του. Μήπως όμως τώρα ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων;
Μάλλον ναι … και αυτό θα γίνει μέσα από το βιβλίο του Shawn Levy που μιλά για τη ζωή του De Niro! Όχι, όμως για τα επαγγελματικά και όλα όσα ξέρουμε, αλλά για όλα όσα είναι κρυφά, όλα όσα δεν ξέρει κανείς… ή σχεδόν κανείς για εκείνον!
Οι αποκαλύψεις για εκείνον είναι μεγάλες και μιλούν για… καταχρήσεις, ναρκωτικά (συγκεκριμένα κοκαΐνη), βίαιη συμπεριφορά και πολλές πολλές γυναίκες. Ο De Niro λέγεται, μάλιστα, πως ήταν μεγάλος γυναικάς και ξεκαθάριζε στις συντρόφους του πως δεν θέλει δυνατούς δεσμούς με μια… για να μπορεί να βλέπει πολλές ταυτόχρονα!

Ενώ, αποκαλύπτεται πως είχε και φλερτ με τις Uma Thurman, Whitney Houston και Naomi Campbell!

Όλα αυτά όμως στο παρελθόν αφου τα τελευταία 17 χρόνια είναι παντρεμένος με την δεύτερη σύζυγό του Grace Hightower. Οι δυο τους μάλιστα, έφθασαν κοντά στο χωρισμό, αλλά τελικά είναι μαζί και αγαπημένοι εδώ και πολλά χρόνια!

Read More

And More