Οι πιο όμορφες νύφες της ελληνικής showbiz!

Το περιοδικό “Life & Style” κάνει στο τεύχος Μαρτίου αφιέρωμα στις ωραιότερες νύφες της Ελληνικής showbiz και συγκέντρωσε τις πιο όμορφες φωτογραφίσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με διάσημες νύφες! Η Σοφία Αλιμπέρτη, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Νένα Χρονοπούλου,η Μαριέττα Χρουσαλά και Μιμή Ντενίση σε υπέροχες φωτογραφίες ντυμένες νυφούλες, πριν καν παντρευτούν!

Κι είναι όλες τους υπέροχες!

Μιμή Ντενίση και Μαριτίνα

“Φωτογραφήθηκαν ένα μήνα πριν η Μιμή Ντενίση ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Σωτήρη Πολύζο και δήλωσε “Έχω παλέψει για όλα μόνη μου και δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν… Δεν έχω εξαρτήσεις…”.”

Τατιάνα Στεφανίδου

“Παντρεύτηκε τον Νίκο Ευαγγελάτο το Σεπτέμβριο του 2003. Η Τατιάνα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό λίγες ημέρες πριν το μυστήριο.

Μαριέττα Χρουσαλά

“Τον Ιούνιο του 2010 και λίγο πριν πανρτευτεί τον Λέοντα Πατίτσα, η Μαριέττα Χρουσαλά σε γαμήλια φωτογράφιση μαζί του, θυμάται την ρομαντική πρόταση γάμου: “Στις 25 Οκτωβρίου του 2008 γονάτισε μπροστά μου μέσα σε μία γόνδολα στη Βενετία και μου έκανε την πρόταση, ανοίγοντάς μου το κουτί με το δαχτυλίδι (ένα κλασικό λευκό στρογγυλό διαμάντι). Έκλαψα, συγκινήθηκα, πέταξα κι ένα αυθόρμητο “πλάκα μου κάνεις”, αλλά φυσικά δέχθηκα ευχαρίστως”.”

Σοφία Αλιμπέρτη

“Ενώ όλοι περίμεναν ότι η σχέση της με τον Αλέξανδρο Παρθένη θα την οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας, το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του. Τον Δεκέμβριο του 2008 όμως, η Σοφία πόζαρε στο φακό του “Life& Style” ως νύφη που το έσκασε, δηλώνοντας: “Ποτέ δεν ονειρεύτηκα στη ζωή μου το νυφικό. Όταν ήμουν μικρή ονειρευόμουν τον εαυτό μου ως γκέισα. Δεν αποζητούσα να είμαι η σύζυγος που με τα χρόνια γίνεται ένα πρόβλημα και ο άλλος τρέχει κάπου αλλού. Ήθελα να είμαι το “κάπου αλλού”. Έλεγα “θέλω να είμαι η χαρά, όχι τα δεσμά”.”.

Νένα Χρονοπούλου

“Η είδηση του δεσμού και του γάμου της με τον Τάσο Μητρόπουλο είχε ξαφνιάσει αρκετούς. Λίγο πριν τον γάμο τους, η Νένα δήλωσε: “Δεν τον είχα συναντήσει ποτέ από κοντά και δεν ήξερα τίποτε άλλο για εκείνον, εκτός από το ότι ήταν παίκτης του Ολυμπιακού και σύντροφος της Έλενας Ναθαναήλ. Όταν όμως, τον γνώρισα διαπίστωσα, ότι ακόμα και εκτός γηπέδου, είναι εκείνος ο παίκτης που θέλει πάντα να κερδίζει και ότι βρίσκει τον τρόπο να το κάνει, χωρίς να προσβάλλει και να προσβάλλεται, αλλά δείχνοντάς σου εμπράκτως ποιος είναι ο αρχηγός. Πώς θα μπορούσα να ξεχάσω την πρώτη μας γνωριμία; Ξεχνάς τη μέρα που ξαναγεννήθηκες;”.”.

Γωγώ Μαστροκώστα

Read More

And More