A. Νικολούλη: Οι διάσημοι φίλοι της στην παρουσίαση του βιβλίου της!

Το συγγραφικό της ντεμπούτο με ένα αστυνομικό μυθιστόρημα έκανε η Αγγελική Νικολούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος παρουσίασε χθες το βιβλίο “Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου” στο κατάµεστο Politia Tennis Club και πολλοί celebrities βρέθηκαν εκεί για να την τιμήσουν.
Για το βιβλίο της –ένα αστυνοµικό θρίλερ που βασίζεται σε αληθινή ιστορία– µίλησαν ο συγγραφέας Γιάννης Κακουλίδης και ο καθηγητής Εγκληµατολογίας του Πανεπιστηµίου Αθηνών Γιάννης Πανούσης, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο δηµοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου. Ένα σύντοµο χαιρετισµό απηύθυνε και ο δάσκαλός της στη δηµοσιογραφία Χρήστος Πασαλάρης.

Από τις πιο λαμπερές παρουσίες που έδωσαν το “παρών” ήταν η Σταµατίνα Τσιµτσιλή με τον συζύγο της Θέµη Σοφό, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Κατερίνα Γκακάκη, η Κρίστυ Τσολακάκη, ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Χριστίνα Λαµπίρη και ο σύζυγος της κοινοτάρχης Πικερµίου Θανάσης Αδαµόπουλος, η Ράνια Θρασκιά και ο σύζυγός της, η Αννίτα Πάνιαο, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, η Λόλα Νταϊφά, η Ειρήνη Νταϊφά, η Μαρία Γεωργιάδου και πολλοί άλλοι.

Η µαχητική και διεισδυτική δηµοσιογραφική πένα –όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου– της Αγγελικής Νικολούλη και η πολύχρονη εµπειρία της στο αστυνοµικό ρεπορτάζ τής έδωσαν πλούσιο υλικό για ένα αστυνοµικό θρίλερ που κόβει την ανάσα µέχρι την τελευταία σελίδα.

Δες το video του zappit:

Read More

And More