Συντετριμμένος ο Νίκος Μουτσινάς – Το τελευταίο αντίο στην μητέρα του Φρόσω

Το τελευταίο αντίο στην μητέρα του Φρόσω είπε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς. Η μητέρα του έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης στα 59 της χρόνια, σκορπίζοντας τη θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα και στον γιο της, που της είχε μεγάλη αδυναμία. Στο πλευρό του ήταν φίλοι και συνάδελφοι, θέλοντας να του συμπαρασταθούν.
Οι δυο τους ήταν πολύ δεμένοι, και πάντα την βλέπαμε να τον καμαρώνει στις πρώτες σειρές των θεάτρων και όχι μόνο. Η κυρία Φρόσω ήταν πάντα εκεί, κοντά του σε κάθε νέο βήμα, για να τον στηρίξει και να τον “πειράξει” με την κλασική ατάκα της Ελληνίδας μάνας για το πότε θα παντρευτεί ο γιος της.
Δυστυχώς τον τελευταίο μήνα, χτυπήθηκε από επιθετικό καρκίνο και έφυγε έτσι ξαφνικά για την γειτονιά των αγγέλων… Η κηδεία της έγινε σήμερα, νωρίς το απόγευμα, από το Κοιμητήριο του Παπάγου. Ο Νίκος, που όλο αυτό το διάστημα ήταν στο πλευρό της, είναι συντετριμμένος, αλλά έχει στο πλευρό του φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που του δίνουν κουράγιο.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός είχε στενοχωρηθεί βαθιά και με τους θανάτους του παππού του και της γιαγιάς του κι αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα για εκείνον. Τελευταία φορά τους είχαμε δει μαζί στο θέατρο Γκλόρια τον Μάιο, που είχε πάει για να καμαρώσει τον γιο της στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του με τίτλο Ο κος Παπαπαναγιωτοπουλάκης”.

Read More

And More