Οι δύσκολες ώρες του Νίκου Μουτσινά – Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του περνά ο Νίκος Μουτσινάς, που έχασε ξαφνικά την μητέρα του Φρόσω. Η γυναίκα που ήταν δίπλα του στα εύκολα και στα δύσκολα και τον στήριζε σε κάθε του βήμα, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης στα 59 της χρόνια.
Ο πόνος του γνωστού ηθοποιού και παρουσιαστή είναι μεγάλος και ο ίδιος εμφανίστηκε καταβεβλημένος στην κηδεία της, που έγινε από το νεκροταφείο του Παπάγου.

Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια, Θανάσης Αλευράς
Οι δυο τους ήταν πολύ δεμένοι, και πάντα την βλέπαμε να τον καμαρώνει στις πρώτες σειρές των θεάτρων και όχι μόνο. Η κυρία Φρόσω ήταν πάντα εκεί, κοντά του σε κάθε νέο βήμα, για να τον στηρίξει και να τον “πειράξει” με την κλασική ατάκα της Ελληνίδας μάνας για το πότε θα παντρευτεί ο γιος της.
Δυστυχώς τον τελευταίο μήνα, χτυπήθηκε από επιθετικό καρκίνο και έφυγε έτσι ξαφνικά για την γειτονιά των αγγέλων… . Ο Νίκος, που όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά της, είναι συντετριμμένος, αλλά έχει στο πλευρό του φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που του δίνουν κουράγιο. Ανάμεσά σε αυτούς που βρέθηκαν κοντά του ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Γιώργος Δάσκαλος, ο Θανάσης Αλευράς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Βίκυ Σταυροπούλου και πολλοί άλλοι.

Γιώργος Δάσκαλος, Ζέτα Μακρυπούλια
Ενώ, σημαντικό στήριγμα αυτές τις στιγμές είναι για τον Νίκο και ο πατέρας του, που δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του.

Ο Νίκος Μουτσινάς με τον πατέρα του


Κατερινα Καινούργιου

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Θανάσης Αλευράς


Ζέτα Μακρυπούλια


Βίκυ Σταυροπούλου, Ζέτα Μακρυπούλια


Βίκυ Σταυροπούλου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου


Ζωή Λάσκαρη


Μαρία Μπεκατώρου, Κατερίνα Γκαγκάκη


Κατερίνα Καραβάτου


Πηνελόπη Αναστασοπούλου


Αθηνά Οικονομάκου, Νίκη Παλληκαράκη


Τέτα καμπουρέλη

Read More

And More