Πρεμιέρα με διάσημους φίλους για Νίκο Μουτσινά – Μαρία Σολωμού! Φωτογραφίες

Τον εκκεντρικό “κύριο Παπαπαναγιωτοπουλάκη” γνώρισαν το βράδυ της Πέμπτης όλοι όσοι βρέθηκαν στο θέατρο Γκλόρια και τη νέα παράσταση με πρωταγωνιστές την Μαρία Σολωμού και τον Νίκο Μουτσινά.
Μετά το τρίτο κουδουνάκι, τα φώτα της πλατείας σβήνουν, σηκώνεται η αυλαία και οι δυο γνωστοί ηθοποιοί βρίσκονται στη σκηνή σκορπώντας το γέλιο με τις… ατάκες τους Ένα ζευγάρι φαινομενικά αταίριαστο μπαίνει σε μια ιστορία αγάπης διαφορετική από τις άλλες.
Ο Κωνσταντίνος (Νίκος Μουτσινάς), συγγραφέας και άνθρωπος της ηθικής, τηλεφωνεί στον ιδιοκτήτη του απέναντι διαμερίσματος για να τον ενημερώσει, ότι η ενοικιάστρια του είναι πόρνη. Εκείνος αποφασίζει να την διώξει μέσα στη νύχτα, και η Άννα (Μαρία Σολωμού), μη έχοντας που αλλού να πάει, πηγαίνει στο διαμέρισμα του Κωνσταντίνου… από εκείνη την στιγμή ξεκινάνε όλα.

Είναι τόσο διαφορετικοί οι χαρακτήρες τους αλλά τόσο μεγάλη η ανάγκη τους να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, που το μενού περιλαμβάνει καυγάδες, σεξ, καυγάδες, σεξ και πολύ αγάπη… θα τα καταφέρουν τελικά να γίνουν ζευγάρι;
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί φίλοι, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα των πρωταγωνιστών που παρακολούθησαν την πρεμιέρα, γέλασαν με την ψυχή τους και είχαν από ένα καλό λόγο για τις ερμηνείες του Νίκου και της Μαρίας στη σκηνή.

Ανάμεσά τους, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE εντόπισε την Φαιη Σκορδά, την Μαρία Μπεκατώρου, την Κατερίνα Καινούργιου, την Μαρία Ηλιάκη, τον Τζώνη Καλημέρη, την Κατερίνα Καραβάτου, την Κατερίνα Γκαγκάκη, την Αθηνά Οικονομάκου και πολλούς ακόμη,
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Φαίη Σκορδά με BSB σύνολο και Αθηνά Οικονομάκου

Μαρία Μπεκατώρου, Κατερίνα Καινούργιου

Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Καραβάτου

Αθηνά Οικονομάκου, Βασιλική Ανδρίτσου

Κατερίνα Γκαγκάκη, Τζώνης Καλημέρης

Φαίη Σκορδά, Σάσα Σταμάτη

Με τον Τζώνη Καλημέρη

Μάριος Αθανασίου, Αθηνά Οικονομάκου

Ελίνα Ακριτίδου, Μάριος Αθανασίου

Τάσος Γιαννόπουλος – Ελίνα Ακριτίδου

Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς

Μαρία Μπεκατώρου, Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Καινούργιου

Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Γκαγκάκη

Σάσα Σταμάτη, Φαίη Σκορδά, Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Καραβάτου, Μαρία Ηλιάκη

Σάσα Σταμάτη, Κατερίνα Καραβάτου, Μαρία Ηλιάκη, Μαρία Σολωμού, Φαίη Σκορδά

Σκηνή από την παράσταση

Read More

And More