Νίκος Βέρτης: Έτσι περνά στον ελεύθερο του χρόνο! Φωτογραφίες

Αν πήγες πρόσφατα στο Κέντρο Αθηνών που έκανε πρεμιέρα ο Νίκος Βέρτης με την Ελένη Φουρέιρα και αναρωτήθηκες, μα καλά πόσο …καλογυμνασμένο είναι αυτό το παιδί, σου έχω το μυστικό του!
Ο Νίκος Βέρτης, λίγο πριν ξεκινήσει το νέο σχήμα ξεκουράστηκε, ανανεώθηκε και δεν σταμάτησε να γυμνάζεται κάνοντας τι άλλο… ποδήλατο. Η ώρα της ποδηλατάδας στα νότια προάστια είναι η αγαπημένη του και συχνά πυκνά όσοι μένουν στη Βουλιαγμένη τον βλέπουν να κάνει βόλτες πλάι στη θάλασσα.

Μην ξεχνάς ότι σε βόλτα με το ποδήλατο, τον είχαν απαθανατίσει πριν καιρό με γοητευτική φίλη του και άρχισαν να μιλούν για νέο ειδύλλιο. Εκείνος θέλοντας να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή είχε πει σε συνέντευξή του… “Θέλω να κρατήσω κάτι ξεχωριστό για τη γυναίκα που θα παντρευτώ. Ούτε εγώ θα ήθελα να δω τη μέλλουσα γυναίκα μου να φιλιέται στα περιοδικά. Ναι, έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου, σ’ το εξομολογούμαι. Έκανα τις αμαρτίες μου, απάτησα. Δεν θεωρώ, όμως, απάτη το να είσαι περιστασιακά με μια κοπέλα και να κάνεις και κάτι άλλο”.

Ωστόσο, οι συνήθειες… δεν αλλάζουν και όποτε έχει χρόνο, ο γνωστός τραγουδιστής φορά τα αθλητικά του, γυαλιά ηλίου, ακουστικά στα αυτιά (για μουσική) και κάνει μια βόλτα με το ποδήλατο.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More