Νίνα Λοτσάρη: Τα φιλιά με τον νέο της σύντροφο, που ενόχλησαν τον πρώην σύζυγό της!

Πριν μερικά χρόνια έκαναν ένα πολύ ρομαντικό γάμο, απέκτησαν μαζί δυο πανέμορφα κορίτσια, αλλά δυστυχώς αποφάσισαν να χωρίσουν και να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Ο λόγος για την Νίνα Λοτσάρη και τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη, που διατηρούν φιλικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.
Ωστόσο, η πρόσφατη δημοσιοποίηση της νέας σχέσης της γνωστής show woman, ενόχλησε τον πρώην άντρα της. Όπως καταλαβαίνεις, η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών με τα τρυφερα τετ α τετ της Νίνας με τον νέο αγαπημένο της Διονύση Πάνο, δεν βρίσκουν σύμφωνο τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη.

Σε συνέντευξή του, μάλιστα, στην Real Life, ο επιχειρηματίας αναφέρει: “Από τη στιγμή που έχουμε χωρίσει ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει! Δεν θα κάνω κουμάντο στη ζωή της και εκείνη δεν θα κάνει στη δική μου. Επειδή όμως έχει τις κόρες μας, θέλω να είναι προσεχτική στις κινήσεις της” και συμπληρώνει: “Με ενδιαφέρει η ψυχική υγεία των κοριτσιών μου!”
Τέλος, ο ίδιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως όλο αυτό δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με θέμα ζήλιας, απλώς ότι επιδιώκει μόνο το καλύτερο για τα παιδιά του…

Read More

And More