Το TLIFE στην avant premiere της ταινίας “Μια νύχτα στην Αθήνα”! Δες ποιοι πήγαν

Avant Premiere σε ένα ιδιαίτερο χώρο στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου έκανε χθες η ταινία “Μια νύχτα στην Αθήνα”, του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη με πρωταγωνιστές τους Αθηνά Οικονομάκου, Κωνσταντίνο Λάγκο, Κάτια Δανδουλάκη, Άντα Λιβιτσάνου και Κώστα Κρομμύδα.
Η ανατρεπτική ταινία που γυρίστηκε στους δρόμους της Αθήνας και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες έκανε την πρώτη της προβολή και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

/

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Άντα Λιβιτσάνου, η Άννα Ανδριανού, ο Κλέων Γρηγοριάδης, η Κάτια Νικολαϊδου, η Ναντίν Ξιντάρα, η Μαρία Γεωργιάδου, ο Μιχάλης Μαρκάτης, ο Ορέστης Τρίκας, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, η Μαριάνα Τουμασάτου, η Ηρώ Λούπη και πολλοί άλλοι.
Μετά το τέλος της προβολής το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ άνοιξε τις πόρτες του, και υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους για να περιηγηθούν ανάμεσα στα εντυπωσιακά του εκθέματα, συντρόφια με εκλεκτό κρασί και τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού.

/

Η Αθήνα by night και τα πλάσματά της… άνθρωποι που θα συναντηθούν… σε μια και μοναδική νύχτα που θα τους αλλάξει τη ζωή. Ένα σουρεαλιστικό κωμώδραμα από τον Δημήτρη Αρβανίτη. Μια συναρπαστική περιπέτεια με λαμπρούς πρωταγωνιστές που θα σας συναρπάσει…
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Ηρώ Λούπη, Μαρία Γεωργιάδου, Μαριάννα Τουμασάτου
/

Άντα Λιβιτσάνου, Άννα Ανδριανού
/

Αθηνά Οικονομάκου
/

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
/

Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κάτια Νικολαΐδου
/

Ναντίν Ξιντάρα, Κωνσταντίνος Λάγκος
/

Μαρία Γεωργιάδου, Δημήτρης Αρβανίτης
/

Read More

And More