To TLIFE στα backstage της εκπομπής “Lifestyle” με την Δ. Νομικού! Φωτογραφίες

Στα παρασκήνια της εκπομπής “Lifestyle” που παρουσιάζει η Δούκισσα Νομικού “τρύπωσε” το TLIFE και σου εξασφάλισε απλοκλειστικές φωτογραφίες από την εκπομπή του Σαββάτου.

Χαλαρή και ευδιάθετη η νεαρή παρουσιάστρια μας υποδέχτηκε στο πολύχρωμο και “ζεστό” πλατώ της εκπομπής και μας μίλησε για την ομάδα της εκπομπής και τον ενθουσιασμό της που βρίσκεται σε αυτήν τη θέση. “Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και η εκπομπή είναι μια αφορμή να χαμογελάω γιατί οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι, οι εξελίξεις ραγδαίες και τα πράγματα αλλάζουν κάθε στιγμή”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η ίδια εξολμολογήθηκε πως η συγκεκριμένη εκπομπή της φτιάχνει το κέφι και την κάνει να βγαίνει από τη μιζέρια. “Όταν έρχομαι εδώ για να δουλέψουμε μου φτιάχνει το κέφι. Ξεφεύγω από τη μιζέρια και όλα τα προβλήματα που με απασχολούν και περνάμε πολύ καλά. Όλη η ομάδα είναι πολύ δεμένη και αυτό φαίνεται και προς τα έξω”, δήλωσε.

Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια στο TLIFE:

Μείνε συντονισμένη σε λίγες μέρες στο TLIFE αποκλειστική συνέντευξη της Δούκισσας Νομικού για θέματα μόδας και shopping. H γνωστή παρουσιάστρια θα αποκαλύψει στις αναγνώστριες όλες τις fashion συνήθειές της!

Read More

And More