Δ. Νομικού: Όταν θέλω κάποιον, δεν ακούω τίποτα. Όλο το σύμπαν να λέει όχι, εγώ συνεχίζω!

H Δούκισσα Νομικού, φωταγραφήθηκε πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ και σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”In Style”, μιλά για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν οι δικοί της, το ”Just the two of us”, τον Χρήστο Χολίδη και μέσα από μία όμορφη συζήτηση, αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα της που δεν γνωρίζαμε… Ποζάρει και το αποτέλεσμα είναι μαγικό!

Κάνει πάντα αυτό που θέλει εκείνη, γιατί θέλει να νιώθει πως μόνο εκείνη έχει την ευθύνη
”Και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά θέλω να είμαι υπεύθυνη των πράξεών μου. Πάντα ακούω γνώμες ανθρώπων που εμπιστεύομαι, αλλά στο τέλος κάνω αυτό που θέλω εγώ. Λειτουργώ πάρα πολύ με το ένστικτο. Και δεν μετανιώνω. Δεν λέω πως δεν έχω κάνει λάθη, έχω κάνει πολλά και θα εξακολουθήσω να κάνω, γιατί αν δεν έκανα θα ήμουν τέλεια. Αλλά με αυτά τα λάθη είμαι εδώ και χαίρομαι που είμαι στο σημείο που βρίσκομαι. Αν γύριζα πίσω, θα έκανα τα ίδια. Είναι αστείο να ρίξεις ευθύνες στους άλλους.”

Προσωπική ζωή
”Παλιότερα έλεγα πως εγώ θα ανακοινώσω μια σχέση όταν παντρευτώ. Δεν χρειάζεται να με μάθουν με άλλους ανθρώπους. Αλλά τώρα πια έχω συνειδητοποιήσει πως δεν είναι και κακό. Eχω αρκετό τσαγανό να μιλήσω για όλα χωρίς να ενοχλούμαι, αλλά το ίδιο τσαγανό μού λέει πως η προσωπική μου ζωή δεν είναι δουλειά των άλλων…”

Σχετικά με τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη και το αν θα ανακοίνωνε δημόσια κάποια προσωπικά της δεδομένα

”Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος, γιατί αν ξεκινήσεις να πεις κάτι, ανοίγεις ένα φαύλο κύκλο. Αν πεις είμαι με τον τάδε ή είμαι ερωτευμένη ή δεν είμαι ερωτευμένη, μετά δίνεις πάτημα στους δημοσιογράφους να ζητάνε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες – και είναι λογικό, γιατί δίνεις ένα τυράκι και μετά δεν δίνεις τίποτα άλλο. Νομίζω πως αν αποφασίσεις να μιλήσεις, βγες και μίλα φόρα παρτίδα. Και μαγκιά σου που το υποστηρίζεις και ξέρεις και κρατάς τις ισορροπίες, γιατί αν το επιλέξεις, σημαίνει πως μπορείς. Αλλά αν αποφασίσεις να μη μιλήσεις, μη μιλάς καθόλου.

Γιʼ αυτό κιόλας δεν έχω επιβεβαιώσει και δεν έχω διαψεύσει καμία σχέση, ούτε ό,τι γραφόταν παλιά ούτε ό,τι γράφεται τώρα. Τώρα για το μέλλον δεν ξέρω… Στον ίδιο χώρο δουλεύουμε, λίγο – πολύ ξέρουμε πότε πραγματικά σε κυνηγάνε. Εγώ δεν κρίνω κανέναν, ούτε κακολογώ κανέναν. Αλλά όταν θέλεις να προστατευτείς, μπορείς να προστατευτείς, παρότι πολλές φορές θα τύχει να μαθευτεί κάτι…

Όταν έχεις μία σχέση που θες να προφυλάξεις, θα πας ένα σινεμά, θα βγεις μαζί, αλλά δεν θ’ αρχίσεις να φιλιέσαι δημοσίως. Άλλο να βρεθείς σε μια απομονωμένη παραλία και να δώσεις ένα φιλί και να σε δουν, όμως δεν θα πας στα μπουζούκια αγκαλιά ή στο κάντρο στο Κολωνάκι να φιλιέσαι αν δεν θέλεις να σε δουν. Αλλά να σου πω κάτι; Μπορεί αύριο να πάρω το φίλο μου και να πάμε μια βόλτα στο κέντρο του Κολωνακίου. Όλα είναι της στιγμής, όπως θα το νιώσεις.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Instyle” που κυκλοφορεί!

Read More

And More