Δούκισσα Νομικού: Ξέκινησε την πρακτική της στον ΑΝΤ1!

Η όμορφη Δούκισσα που τον τελευταίο καιρό το ενδιαφέρον της έχει στραφεί κυρίως στις σπουδές της, ξεκίνησε την πρακτική της στον ΑΝΤ1. Η λαμπερή παρουσιάστρια σύμφωνα με την Real Life, πηγαίνει καθημερινά στον σταθμό και δουλεύει κανονικό οκτάωρο ως διοικητική υπάλληλος του σταθμού, με τους προϊσταμένους της να εντυπωσιάζονται με την εργατικότητα της!

Η Δούκισσα εργάζεται στο Τμήμα Προγράμματος, με αρμοδιότητες στην υλοποίηση προγραμμάτων που έχουν πάρει το πράσινο φως και βρίσκονται στη διαδικασία της υλοποίησης! Πηγαίνει από τους πρώτους στο γραφείο και συμμετέχει ενεργά στα meeting που γίνονται με τον Γιάννη Λάτσιο.

Το όμορφο μοντέλο- παρουσιάστρια θα κάνει την πρακτική της στον σταθμό μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, όπου θα έχει κλείσει έξι μήνες όπως υποχρεούται να κάνει- ωστέ να παρουσίασει στη σχολή της και έτσι να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει το πτυχίο της! Ηδή βρίσκεται πολύ κοντά αφού χρωστάει μόνο πέντε μαθήματα!

Την Παρασκευή μάλιστα, έφτιαξε με τα χεράκια της γλυκό και το πήγε στο γραφείο για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον Γιάννη Λάτσιο! Δες φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter!

/

Read More

And More