Δ. Νομικού: “Μου αρέσει η οικογένεια και μακάρι να μου τύχει σε μικρή ηλικία”!

“Τίποτα δεν παίρνω πολύ στα σοβαρά. Ενώ δουλεύω σκληρά και δεν παίρνω τίποτα επιπόλαια, θέλω πρώτα από όλα να το χαίρομαι αυτό που κάνω και όπου βγάλει”, δηλώνει η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο People του Πρώτου Θέματος.

Την Παρασκευή μάλιστα θα τη δούμε καλεσμένη στο πλατό του Μίλα και της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η όμορφη Δούκισσα μένει στο ίδιο σπίτι με τους γονείς της και τον αγαπημένο της αδελφό Νικήτα και δηλώνει ότι δεν έχει νιώσει την ανάγκη να απομακρυνθεί από την οικογενειακή εστία. “Μου αρέσει που ζω μαζί τους, είμαι πολύ της οικογένειας, αφενός γιατί φοβάμαι, δεν μου αρέσει η μοναξιά. Αφετέρου δεν έχω νιώσει ποτέ την καταπίεση, το σπίτι μας είναι έτσι διαμορφωμένο που ο καθένας έχει το χώρο του”.

Έρωτα ζωής έχει ζήσει; “Ναι, έχω ζήσει αλλά φαντάζομαι θα ζήσω κι άλλους. Είμαι αρκετά μικρή. Έχω νιώσει πολύ έντονα τον έρωτα, δεν θα έμενα χωρίς αυτό το συναίσθημα σε μακροχρόνια σχέση. Κανείς δεν θέλει να κάνει μια σύντομη σχέση. Όταν είσαι με κάποιον θέλεις να έχει διάρκεια και ήμουν τυχερή σε αυτό το κομμάτι. Στην προσωπική μου ζωή όλα έχουν κυλήσει πολύ όμορφα μέχρι σήμερα. Δεν μετανιώνω για τίποτα… Λάθη γίνονται και θα γίνονται αλλά και από αυτά κάτι μαθαίνεις”.

Τελικά είναι κορίτσι… της οικογένειας; “Μου αρέσει η οικογένεια και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να κάνω κι εγώ τη δική μου. Όταν ήμου 14 έλεγα ότι μέχρι τα 24 θα ήθελα να έχω κάνει παιδιά. Μου άρεσε το γεγονός πως με τη μαμά μου έχουμε πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Αυτό το όριο τώρα έχει λιγάκι ανέβει! Μακάρι να μου τύχει σε μικρή ηλικία. Αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, δεν θα με σταματήσει η καριέρα από το να κάνω το επόμενο βήμα. Άλλωστε στο τέλος της ημέρας, όποια δουλειά κι αν κάνεις, όποια επιτυχία ή αποτυχία κι αν έχεις, επιστρέφεις στο σπίτι σου και είσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα”.

Τι την κάνει να… αγριεύει; “Γενικά νευριάζω δύσκολα, βαριέμαι να νευριάζω. Όχι πως δεν βαριέμαι τη φλαταδούρα, αλλά τις υστερίες και τα ξεκατινιάσματα δεν τα μπορώ. Αν όμως πειράξουν κάποιον δικό μου, βγάζω νύχια”, ομολογεί.

Θα ήθελε να ζήσει έναν έρωτα όπως αυτός των γονιών της; “Οι γονείς μου είναι ακόμη πολύ ερωτευμένοι. Η αλήθεια είναι πως έχω απαιτητικό πρότυπο. Έχουν ανεβάσει τον πήχυ ψηλά. Μου αρέσει όλο αυτό το ρομαντικό και λίγο παραμυθένιο “για πάντα μαζί”. Είναι όμως δύσκολο και θέλει προσπάθεια. Είναι σημαντικό να βρεις τον άνθρωπό σου που θα είναι δίπλα σου και στα δύσκολα”.

Τι από όλα όσα κάνει επαγγελματικά της αρέσει και της ταιριάζει περισσότερο; “Σίγουρα ο χώρος της τηλεόρασης είναι αυτός που μου έχει κλέψει την καρδιά. Δουλεύω σε αυτόν από το 2007 και τη μαθαίνω από όλες τις πλευρές της…”

Όσο για τον αγαπημένο της μπαμπά, Νίκο Νομικό αποκαλύπτει: “Δεν τραγουδάω ποτέ μπροστά στον μπαμπά μου. Είναι ο καημός του. Ο μπαμπάς μου έχει καταπλητική φωνή και έλεγα πάντα “τώρα τι να πω εγώ μπροστά του;”

Τέλος το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι τα μάτια της έχουν διαφορετικό χρώμα καθώς το ένα είναι πράσινο και το άλλο γαλάζιο!

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Read More

And More