Δ. Νομικού: Mιλάει για τον έρωτά της με τον Χ. Χολίδη! Ζηλεύει τις θαυμάστριές του;

Για τον έρωτα που ζει με τον Χρήστο Χολίδη, τη συνεργασία της με τον “ANT1” και την απιστία μίλησε η όμορφη παρουσιάστρια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι την έχουν απορρίψει! Η Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και στον Χρήστο Χολίδη και στο αν σκέφτονται να περάσουν τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο… “Στο ωραιότερο επίπεδο είναι η σχέση μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην “Real Life”.


Φαίνεται πως το ζευγάρι είναι στην καλύτερη του φάση και δεν μπορεί να το κρύψει! Αλήθεια, η Δούκισσα ζηλεύει τις θαυμάστριες; “Κατανοώ και σέβομαι τη δουλεία του, όπως και εκείνος τη δική μου”, εξήγησε.
Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι είναι μικρή για το ενδεχόμενο ενός γάμου και την απόκτηση οικογένειας απάντησε: “Δεν θεωρώ ότι είμαι μικρή, δεν θεωρώ όμως ότι είμαι και μεγάλη. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε, ακόμη, ότι έχει ζήσει την απορρίψη. “Φυσικά και με έχουν απορρίψει, τα ζητήματα ψυχής δεν έχουν να κάνουν με την ομορφιά και την εξωτερική εμφάνιση. Και έχω απορριφθεί και έχω απορρίψει, και αυτό θα συμβαίνει πάντα, είναι μέσα στη ζωή”, εξομολογήθηκε.

Όσον αφορά στο αν θα συγχωρούσε την απιστία, η ίδια ανέφερε: “Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα, θα σκεφτόμουν όμως ότι για να με απατήσει δεν ήταν ποτέ δικός μου”.

Ένα από τα πράγματα που αρέσει πολύ στη Δούκισσα είναι να γράφει μυθιστορήματα, αλλά όπως εξομολογήθηκε η ίδια δεν θέλει να τα δημοσιεύσει: “Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να γράφω και κυρίως μου αρέσει να γράφω με έναν πιο μυθιστορηματικό τρόπο, ωστόσο αυτά που γράφω τα κρατάω για εμένα δεν σκέφτομαι να τα δημοσιεύσω“.

Άλλωστε, η ίδια είναι αφοσιωμένη στην καριέρα της στην τηλεόραση, αλλά και το μόντελινγκ! Ξεκαθαρίζοντας μάλιστα τι την έκανε όμως να απαντήσει θετικά στη συνεργασία με τον ANT1, είπε: “Η συνεργασία με ένα μεγάλο κανάλι όπως είναι ο “ANT1” αλλά και το concept της εκπομπής ήταν αρκετά ώστε να αποδεχτώ με μεγάλη χαρά την πρόταση που μου έκαναν. Με ιντριγκάρει που κάνω κάτι τελείως διαφορετικό από όσα έχω κάνει”, είπε.

Τέλος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως θέλει να την βρεί η επόμενη χρονιά! “Πάνω από όλα να έχουμε υγεία εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ, να δουλεύω και να είμαι χαρούμενη με τη δουλειά μου“, κατέληξε.

Read More

And More