Ε. Μελέτη – Δ. Νομικού: Τα πρώτα τους μπάνια και η αγάπη για το θαλάσσιο σκι! Φωτογραφίες

Ο καιρός ευνοεί τις εξορμήσεις στην παραλία και οι αγαπημένες σου star το εκμεταλλεύονται όσο το δυνατόν συχνότερα. Η Ελεονώρα Μελέτη και η Δούκισσα Νομικού έχουν κάνει ήδη τα πρώτα τους μπάνια. Δεν είναι όμως αυτό το μόνο κοινό που έχουν! Μεγάλη αγάπη και των δύο είναι τα θαλάσσια σπορ και συγκεκριμένα το θαλάσσιο σκι.

Για την Δούκισσα, το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη της εποχή! Λατρεύει το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία και αν ο καιρός το επιτρέπει ξεκινάει από νωρίς τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! την συνάντησε την Δευτέρα να απολαμβάνει το πρώτο της μπάνιο στη Βουλιαγμένη. “Προσπαθεί να κολυμπάει σχεδόν καθημερινά για αρκετή ώρα, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία για να προπονηθεί στο αγαπημένο της σπορ, το θαλάσσιο σκι”, αναφέρει άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον.

Η Ελεονώρα ξεκίνησει από πολύ νωρίς τις εξορμήσεις στην παραλία ενώ επιδίδεται μετά μανίας στην νέα της καψούρα, το surf. Τα καλοκαιρινά αθλήματα άλλωστε ήταν κάτι που πάντα την συγκινούσε και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να απολαμβάνει θαλάσσιο σκι με την παρέα της στην Ανάβυσσο. O φωτογραφικός φακός του Hello τη συνάντησε να κάνει μαθήματα surf με τον καλό της φίλο Γιώργο.

Η παραλία δεν είναι μόνο χαλάρωση και αναμελιά για τις δύο star αφού φροντίζουν με αυτό τον τρόπο να γυμνάζουν και το σώμα τους! Η εικόνα τους άλλωστε μιλάει από μόνη της….

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! και στο Hello! που κυκλοφορούν

Read More

And More