Δούκισσα Νομικού: Αγνώριστη ποζάρει με τα χρώματα της άνοιξης και μιλά για τους φόβους της!

Μια εντυπωσιακή φωτογράφηση με τα χρώματα της άνοιξης έκανε η Δούκισσα Νομικού για το περιοδικό “Votre Beaute” και μίλησε για την οικογένειά της, την ευτυχία που νιώθει στα επαγγελματικά της, αλλά και τους φόβους της.
Μιλώντας στην Χριστιάνα Σταματέλου, η όμορφη Δούκισσα αποκάλυψε: “Πιστεύω πολύ στην τύχη, πιστεύω όμως περισσότερο στον αγώνα που κάνεις για να την πάρεις με το μέρος σου. Νιώθω τυχερή για την κάθε στιγμή που περνάει, για την οικογένειά μου, για τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, για τη δουλειά μου”.

/

Στο χώρο της τηλεόρασης, όλα ήταν τόσο ρόδινα όσο τα φανταζόταν ή υπήρξαν δυσκολίες;
“Στην αρχή όλα έμοιαζαν παραμυθένια, όμως όλα τα παραμύθια έχουν κακούς λύκους και μάγισσες! Βέβαια, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Εμείς με τη συμπεριφορά και τις επιλογές μας μπορούμε να κάνουμε το μεγαλύτερο κακό”.
Μιλώντας για τους φόβους της αποκάλυψε: “Φόβους ναι, έχω πολλούς. Ανασφάλειες όχι. Φοβάμαι να μην πάθουν κάτι οι δικοί μου άνθρωποι, φοβάμαι να μην μείνω μόνη, φοβάμαι την προδοσία, γι’ αυτό είμαι πλέον αρκετά καχύποπτη”.

/

Την φοβίζει το ρίσκο; “Το ρίσκο δεν με φοβίζει, με γοητεύει. Η κάθε επιλογή εμπεριέχει ένα ρίσκο, που θέλοντας και μη, πρέπει να πάρουμε”.
Τέλος, αποκαλύπτει πως περιμένει να έρθει ένας έρωτας στη ζωή της και εξομολογείται πως βαριέται όταν την ρωτούν συνεχώς για τα ερωτικά της.
/

Read More

And More