Η πανέμορφη εγγονή της Νόνικας Γαληνέα στα χνάρια της διάσημης γιαγιάς της!

Τα βήματα της γιαγιάς της, Νόνικας Γαληνέα θέλει να ακολουθήσει και η εγγονή της Νόνικα Τσαπέλα. Η 22χρονη φαίνεται πως έχει όλα τα προσόντα για μια επιτυχημένη καριέρα και ο στόχος της είναι να γίνει πρωταγωνίστρια του θεάτρου.

Η Νόνικα είναι μεγαλωμένη σε θεατρικές πρόβες, στα παρασκήνια, αλλά και σε δεξιώσεις με όλους τους πετυχημένους ηθοποιούς και αυτό οφείλεται και στις δύο τις θείες Αριέττα και Αμαλία Μουτούση που έχουν κάνει επίσης μια μεγάλη πορεία στην υποκριτική.

/

“Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου βρίσκομαι μέσα σε ένα θέατρο. Την κλίση μου προς το θέατρο την αποδίδω στην επιρροή της γιαγιάς μου, της Νόνικας Γαληνέα, η οποία έχει διανύσει μια μεγάλη διαδρομή στον χώρο. Μια ζωή με θυμάμαι να βρίσκομαι πλάι της και εκείνη να μου συστήνει συναρπαστικούς ανθρώπους από τελείως διαφορετικούς χώρους” τονίζει.

Η Νόνικα προέρχεται από μια οικογένεια που ασχολείται με τα ναυτιλικακά, ωστόσο αυτή δεν θέλησε να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα και έτσι σπούδασε Θέατρο και Καλές Τέχνες στο Παρίσι. Πριν λίγο καιρό επέστρεψε στην Ελλάδα και γράφτηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο για να τελειοποιήσει τα γαλλικά της, μιας και στόχος της είναι να κάνει καριέρα στην Γαλλία.

/

Για την γιαγιά της μιλάει με τα καλύτερα λόγια αφού της έχει ιδιαίτερη αδυναμία, μιας και ήταν αυτή που την ενθάρρυνε να ασχοληθεί και αυτή με το θέατρο. “Μου αρέσει που ο κόσμος την εκτιμά και την σέβεται για μένα όμως παραμένει μια γυναίκα που εκπέμπει τρυφερότητα και αγάπη”.

Διάβασε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα

Read More

And More