Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διάσημη ηθοποιός – Τι συνέβη

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα υγείας για την Tori Spelling. Η διάσημη ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και τα επείγοντα περιστατικά από τον σύζυγό της Dean McDermott.

Η πρωταγωνίστρια του Beverly Hills εμφανίστηκε χλωμή και καταβεβλημένη στο Encino Hospital Medical Center. Φορώντας κασκόλ και σκούφο και δείχνοντας πως είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση η Tori έφθασε στην κλινική. Πριν λίγο καιρό, είχε ξαναμπεί στο νοσοκομείο, ενώ πέρσι κατά τη νοσηλεία της, οι γιατροί φοβήθηκαν μέχρι και το ενδεχόμενο να είχε τον ιό Έμπολα.

Τον Οκτώβριο, η ηθοποιός πάντως νοσηλεύτηκε με αναπνευστικά προβλήματα και έντονο βήχα. Αρχικά αναφέρθηκε πως έπαθε κρίση πανικού, οι γιατροί όμως την καθησύχασαν και από τη διάγνωση προέκυψε πως έχει βρογχίτιδα και πιθανότατα πνευμονία.

Η Tori αναγκάστηκε τότε να μείνει για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο, αφήνοντας μόνα τα τέσσερα παιδιά. Η ίδια πάντως δείχνει να είναι πολύ ανήσυχη τώρα πια. Από τη μία φοβάται για το θέμα της υγείας της και από την άλλη δεν θέλει να την βλέπουν τα παιδιά της συνεχώς στα νοσοκομεία.

Read More

And More