Η Ν. Γαβαλά μιλά στο TLIFE, μετά την αποφυλάκισή της! Τα συναισθήματα και τα πρώτα της σχέδια!

Με ένα όνειρο κακό και μακρινό μοιάζουν στην αδερφή του Λάκη Γαβαλά, Νότα, οι 14 μήνες που έμεινε στη φυλακή. Σήμερα ίσως είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής της αφού αποφυλακίστηκε μαζί με τον αδερφό της.

Λίγο μετά την αποφυλάκιση και αφού συναντήθηκε με τα δύο της παιδιά μίλησε στο TLIFE για τα συναισθήματά της και τα άμεσα σχέδιά της: “Αμέσως μετά την αποφυλάκιση ανέβηκα στη μηχανή του άντρα μου και έφυγα τρέχοντας, αφήνοντας πίσω τα πάντα και πηγαίνοντας στο μαγαζί να βρω τα παιδιά μου που μας περίμεναν!

Τα συνάντησα κι αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι μαζί! Το πρώτο πράγμα με το που συναντηθήκαμε… ήταν οι μεγάλες αγκαλιές όλων και μας φάνηκε αυτό το κακό όνειρο πάρα πολύ μακρινό και πλέον τελειωμένο. Τέλος! Θέλουμε όλοι μας και πάνω απ’ όλους εγώ κι ο άντρας μου, τη ζωή μας πίσω που τη χάσαμε για 14 μήνες!

Ειλικρινά θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να μην περάσει αυτό που πέρασα μέσα στη φυλακή. Κάνοντας κανονική φυλακή, με όλη τη σημασία της λέξεως. Πέρασα πολύ δύσκολα… Πολύ κακές αναμνήσεις. Δεν θέλω να τα θυμάμαι. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που είμαι έξω και ελέυθερη, ειλικρινά που είμαι μαζί με τον άντρα μου και τα παιδιά μου.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φυλακή, στις συγκρατούμενές μου και πάνω απ’ όλα στον άντρα μου και στα δύο μου παιδιά. Το ένα είναι εννιά χρονών και το άλλο 19 χρονών. Ενηλικιώθηκαν και τα δύο μέσα στη φυλακή, το ένα ουσιαστικά και το άλλο μεταφορικά. Η φυλακή είναι πάρα πολύ σκληρή και θέλει σεβασμό! Να σέβεσαι τον εαυτό σου. Τα σχέδιά μου για σήμερα… Ειλικρινά θέλω να πάω στο σούπερ μάρκετ και να μαγειρέψω το βράδυ! Ειλικρινά!

Τα προγράμματα του αδερφού μου πραγματικά δεν τα ξέρω… Πιστέψτε με… Είναι πια ένα μεγάλο παιδί και ξέρει τι θα κάνει.

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ. Τώρα αυτό που θέλουμε είναι να χαρούμε την ελευθερία μας. Καλή τύχη σε όλους μας και πάντα… ελεύθεροι!”

Δες εδώ τι είπε στο “Μίλα” και στην Τατιάνα Στεφανίδου η Νότα Γαβαλά αμέσως μετά την αποφυλάκισή της

Read More

And More