Ντ. Κουτροκόη: Ποζάρει για πρώτη φορά με τον 3 μηνών γιο της!

Στο σπίτι της στα βόρεια προάστια ποζάρει η Ντόρα Κουτροκόη με τον σύζυγό της και μας συστήνουν, για πρώτη φορά, τον 3 μηνών γιο τους. Η 35χρονη παρουσιάστρια και ο 39χρονος εικονολήπτης εξηγούν στο περιοδικό OK! πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους από τότε που έγιναν γονείς.

“Θα θέλαμε να του χαρίσουμε ένα αδερφάκι”, εξομολογείται το ζευγάρι στον Γιάννη Πουλόπουλο. “Επειδή και οι δύο έχουμε αδέρφια και ξέρουμε πώς είναι, έχουμε σκεφτεί ότι θα ήταν ωραίο να αποκτήσουμε ακόμη ένα παιδί”, εξηγεί η δημοσιογράφος.

“Ο μικρός έχει πάρει τα χρώματα της Ντόρας και το παραπονιάρικο ύφος”, περιγράφει ο Μανώλης. “Θα ήθελα να πάρει τον δυναμισμό και την ενέργεια της μητέρας του και από εμένα τον αντρικό εγωισμό και τον “Μαγκάιβερ” που κρύβω μέσα μου”, συνεχίζει.

“Προς το παρόν, παρόλο που δεν ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής έχω χάσει 12 κιλά και μου μένουν αλλά τέσσερα”, εξομολογείται η Ντόρα. “και μόνο η ταλαιπωρία του ξενυχτιού αρκεί για να χάσω τα κιλά που πήρα και από ό,τι φαίνεται δεν θα δυσκολευτώ να επιστρέψω στις προηγούμενες αναλογίες μου”, συμπληρώνει.



Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More