Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η μεγάλη αδυναμία που έχει στα παιδιά της και οι στιγμές μαζί τους!

Μια ευτυχισμένη μαμά είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Τα παιδιά της είναι το νόημα της ζωής της και φροντίζει να απολαμβάνει μαζί τους ποιοτικό χρόνο. Παρά το φορτωμένο της επαγγελματικό πρόγραμμα, είναι δίπλα στον 10χρονο Διονύση και τον 9χρονο Φίλιππο σε κάθε τους στιγμή.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις


Ανήμερα της 25ης Μαρτίου που τα αγόρια της δεν είχαν σχολείο, η Ντορέττα φρόντισε να περάσει μαζί τους όμορφες στιγμές. Μία από αυτές μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς της φίλους.


Είναι ελάχιστες οι φορές που η Ντορέττα θα ανεβάσει φωτογραφίες των παιδιών της αλλά όταν το κάνει είναι προφανής η μεγάλη αδυναμία που τους έχει.


Μαζί τους, όπως είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της, νιώθει σαν να είναι μια «συμμορία» και γίνεται ξανά παιδί όταν έρχεται η ώρα του παιχνιδιού.


Όσο για το αν είναι δύσκολο μια μητέρα να μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της, η ίδια είχε πει στο tv Έθνος: «Στη δική μας περίπτωση, αν και ζούμε οι τρεις μας, ο μπαμπάς μας είναι πάντα στο πλάι μας. Είναι ένας μπαμπάς που δεν έχει σταματήσει στιγμή να ενδιαφέρεται για τα παιδιά του. Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με την καθημερινότητα, έχω πολλές υποχρεώσεις, πολλά τρεξίματα, η αλήθεια είναι αυτή, αλλά επειδή είμαι υπερκινητική, όλα καλά. Άλλωστε υπάρχει και η γιαγιά που μας βοηθάει.»

Read More

And More