Ντορέττα Παπαδημήτριου: “Oι άντρες μου είναι η ζωή μου!”

Εδώ και κάποια Σαββατοκύριακα την βλέπουμε ξανά στις οθόνες μας να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι “Ελλάδα Σ’αγαπώ” μέσα από την συχνότητα του Mega, ενώ λίγο πριν ήταν στο πλάι του Σταμάτη Φασουλή στην παράσταση Φάντασμα με Γόβες στο θέατρο Γκλόρια. Ο λόγος για την Ντορέττα Παπαδημητρίου που χρόνο με τον χρόνο μας αποκαλύπτει πόσο ταλαντούχα είναι, και πόσο μεγάλο τελικά είναι αυτό το εύρος του ταλέντου της. Η ίδια μίλησε στην Real News για όλα: την παρουσίαση, την προσωπική της ζωή, το θέατρο και φυσικά για τους δύο μεγάλους έρωτές της!


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η παρουσίαση και το… πρωινό!
Μπορεί να την γνωρίσαμε ως ηθοποιό αλλά μετά την συμμετοχή της στο Dancing With The Stars άνοιξαν οι πόρτες της τηλεοπτικής παρουσίασης. Αμέσως μετά την είδαμε να παρουσιάζει το Music School ενώ τώρα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι Ελλάδα Σ’αγαπώ.

Με χαροποίησε πραγματικά το γεγονός ότι κέρδισε τις εντυπώσεις κι αγκαλιάστηκε από το κοινό. Τα μηνύματα που πήρα ήταν πολύ θετικά και αυτό που με ικανοποίησε ιδιαίτερα ήταν ότι το κέφι και η χαρά που υπήρχαν στο στούντιο, με την γερή παρέα που έχουμε φτιάξει, πέρασαν και στο αποτέλεσμα, είπε στην συνέντευξή της και συνέχισε: Αγαπώ την υποκριτική, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τις σειρές, μα η παρουσίαση έχει ξεχωριστή γοητεία αφού μου δίνει τη δυνατότητα να δείξω ποια είμαι πέρα από ρόλους, να αυτοσχεδιάσω και να κάνω χιούμορ, να δείξω ένα χαλαρό μου κομμάτι.

Τι θα έλεγε σε μια ενδεχόμενη πρόταση για παρουσίαση πρωινού, όμως; Μου αρέσει πιο πολύ να παρουσιάζω εκπομπές με μια θεματική, με γοητεύει περισσότερο να αναλαμβάνω παιχνίδια και talent shows, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαι κατηγορηματική πως δεν θα κάνω πρωινό. Ποτέ δεν λέω ποτέ!.

Η φιλία της με την Μαίρη Συνατσάκη
Εδώ και αρκετό καιρό Ντορέττα και Μαίρη έχουν γίνει αχώριστες. Μάλιστα, πριν λίγους μήνες τις είδαμε να κάνουν και το ίδιο tattoο. Τι λέει η Ντορέττα γι’αυτή τους την σχέση; “Φυσικά και δεν είναι μύθος (σ.σ. ότι υπάρχει γυναικεία φιλία). Με την Μαίρη έχουμε πολλά κοινά, δεθήκαμε πολύ και είναι ξεχωριστό πλάσμα. Και δεν είναι η μόνη γυναίκα φίλη που έχω. Έχω αρκετές και περνάμε υπέροχα! Δεν είμαι ανταγωνιστικό πλάσμα- ούτε στη δουλειά ούτε στη ζωή- ίσως γι’αυτό έχω τόσο γερές φιλίες με γυναίκες.

Τι λέει για τον Σάκη Ρουβά
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν η συμπρωταγωνίστρια του Σάκη Ρουβά όταν εκείνος έκανε το ντεμπούτο του στην μεγάλη οθόνη στην ταινία Alter Ego. Ποια είναι η γνώμη της για τον απόλυτο Έλληνα star σήμερα; “Ο Σάκης δούλευε πολύ σκληρά από τότε, έδινε τον καλύτερό του εαυτό γι’αυτό και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Δεν επαναπαύεται στις δάφνες του, πασχίζει συνέχεια για το καλύτερο, δοκιμάζεται σε καινούρια πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί του ρίχνουν τόσα πυρά… Δεν βάζει όρια στα όνειρά του, ψάχνεται και ανεβάζει τον πήχυ. Γιατίο αυτό ενοχλεί τόσο;”.

Οι άντρες μου είναι η ζωή μου!
Σε ηλικία μόλις 24 ετών η Ντορέττα είχε παντρευτεί και είχε τον πρώτο της γιο. Σήμερα, οι δυο γιοι της έχουν γίνει… αντράκια και είναι όλος της ο κόσμος! “Οι άντρες μου είναι η ζωή μου! Ο Διονύσης μου και ο Φίλιππός μου είναι πια αντράκια όντως…. 9 και 10 χρόνων. Τα καμαρώνω πολύ!”.
Πώς είναι, όμως, η Ντορέττα ως μαμά; Είναι αυστηρή ή ελαστική με τα δυο της αγόρια; “Είμαι αυστηρή σε θέματα σχολείου. Βάζω όρια, στα διαβάσματά τους, στον τρόπο συμπεριφοράς τους, στις υποχρεώσεις τους. Από εκεί και πέρα, όμως, κάνουμε παρέα, συζητάμε, παίζουμε, περνάμε όμορφα…”.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο γάμος και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει απαθανατιστεί κατά το παρελθόν με τον Αντίνοο Αλμπάνη. Τι λέει η ίδια γι’αυτό; “Δεν με έχουν κυνηγήσει πολύ (σ.σ. οι παπαράτσι), δεν είμαι ας πούμε ταλαιπωρημένη από αυτό. Τις λίγες φορές που έχει συμβεί δεν ήταν και το καλύτερό μου γιατί κρατάω, όπως ξέρεις, πολύ χαμηλούς τόνους στα προσωπικά μου και δεν δίνω δικαιώματα. Δεν ξεπέρασε κανείς ποτέ τα όρια. Και ελπίζω να μην συμβεί γιατί ειλικρινά με ενοχλεί να μιλούν για την προσωπική μου ζωή”.
Τέλος, πώς θα της φαινόταν το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και ενός τρίτου παιδιού, με δεδομένο κιόλας ότι η ίδια είναι ακόμη πολύ μικρή σε ηλικία; “Δεν το έχω αποκλείσει. Ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή…”.

Read More

And More