Ντόρα Κουτροκόη: Βόλτα με τον 3 μηνών γιο της! Φωτογραφίες

Σε μία από τις σπάνιες οικογενειακές εξόδους τους συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την Ντόρα Κουτροκόη και τον Μανώλη Λουπασάκη. Η 35χρονη παρουσιάστρια και ο 39χρονος εικονολήπτης βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον 3 μηνών γιο τους.

Η Ντόρα έχει καταφέρει να χάσει τα περισσότερα από τα κιλά της εγκυμοσύνης και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η ίδια είχε δηλώσει, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, πως δεν ακολουθεί κανένα πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής αφού ή φροντίδα του μωρού και τα ξενύχτια αρκούν για να χάσει ήδη τα 12 από τα 16 κιλά που πήρε συνολικά.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της λάμπουν από ευτυχία με τον ερχομό του γιου τους και μάλιστα θέλουν σύντομα να του χαρίσουν και αδερφάκι. Φυσικά, ο μπόμπιρας που μοιάζει πολύ στην δημοσιογράφο έχει αλλάξει πάρα πολύ την καθημερινότητά τους. Χωρίς ωστόσο να έχουν σταματήσει να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές, όπως οι μικρές αποδράσεις.

Το ζευγάρι βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην συμπρωτεύουσα και το TLIFE τους συνάντησε στην βόλτα τους στο κέντρο της πόλης.

Read More

And More