Οι celebrities απόλαυσαν τη μεγάλη συναυλία “Μια χώρα μια φωνή” στο ΟΑΚΑ!

Οι επώνυμοι ανταποκρίθηκαν στο φιλανθρωπικό κάλεσμα του ομίλου Ant1 και της “Αποστολής” και έδωσαν το “παρών” στη μεγάλη συναυλία “Μια χώρα μια φωνή” που έγινε χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ.
Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) ένωσαν τις δυνάμεις τους και πραγματοποίησαν ένα μοναδικό live, γεμίζοντας τη σκηνή για τέσσερις περίπου ώρες.

Μαρία Μπεκατώρου

Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν εκεί ήταν ο παρουσιαστής της βραδιάς Γιώργος Λιάγκας, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Γιάννης Λάτσιος, η Μαίρη Συνατσάκη, η Μαρία Μπεκατώρου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Λάουρα Νάργες, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Σόφη Πασχάλη, η Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους γιους της, η Ελένη Χατζίδου και πολλοί άλλοι.
Ντορέττα Παπαδημητρίου
Η μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε με αφορμή το “THE VOICE” και ένωσε εκατομμύρια τηλεθεατές κατά τη διάρκεια προβολής του, έφερε κοντά τις μεγάλες φωνές της Ελλάδας στη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, για μια και μοναδική βραδιά και για έναν σημαντικό σκοπό… τη στήριξη των δράσεων αγάπης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε παιδιά και ευπαθείς οικογένειες.
Γιώργος Λιάγκας, Γιάννης Λάτσιος
Τέλος, αξίζει πως η συναυλία είχε μεγάλη επιτυχία, γεμίζοντας το γήπεδο με 50.000 άτομα, τα έσοδα από τα εισιτήρια των οποίων θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της “Αποστολής”.
Δες φωτογραφίες:

Έλενα Παπαβασιλείου

Μαίρη Συνατσάκη

Otherview

Κώστας Δόξας

Σόφη Πασχάλη

Ελένη Χατζίδου

Λάουρα Νάργες

Άννα Πρέλεβιτς

Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της

Γιώργος Λιάγκας

Γιώργος Καπουτζίδης

Θανάσης Βισκαδουράκης

Έλλη Γκελεβεσάκης, Γιώργος Μανίκας

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Σάσα Σταμάτη, Κατερίνα Γκαγκάκη, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Κλέλια Πανταζή

Read More

And More