Σολωμού- Μουτσινάς- Οικονομάκου: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πρόβες της νέας τους παράστασης!

Στα παρασκήνια της νέας θεατρικής παράστασης “Βαφτίσια” με πρωταγωνιστές την Μαρία Σολωμού, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Νίκο Μουτσινά βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις πρόβες.
Επειδή το γέλιο είναι πηγή ζωής και στις μέρες ακόμα πιο αναγκαίο, επιθυμητό και λυτρωτικό, το συγγραφικό δίδυμο Νίκου Μουτσινά – Τζένης Διαγούπη, μετά την επιτυχία της πρώτης τους συγγραφικής συνεργασίας “Ψέκασα την Ελίζα”, ετοίμασαν το νέο τους έργο, την κωμωδία “Τα Βαφτίσια”, το οποίο θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα.

Η ιστορία της παράστασης, που σε παραπέμπει στη χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου, αφορά στη βάφτιση του παιδιού του Σωτήρη Παπατζάλα (Νίκος Μουτσινάς) και της γυναίκας του Βικτωρίας Τρικούπη- Παπατζάλα (Μαρία Σολωμού). Το ζευγάρι μένει με την μητέρα του Σωτήρη, Χρυσούλα Παπατζάλα, (Φωτεινή Ντεμίρη) η οποία πάσχει από ανία και τη Ρωσίδα που την προσέχει, Μπόρτα Πομόλοβα (Αθηνά Οικονομάκου).
Με αφορμή τα βαφτίσια, δέχονται στο σπίτι τους τον αδερφό του Σωτήρη, Λευτέρη Παπατζάλα (Θανάσης Αλευράς) , τη γυναίκα του Μπία Παπατζάλα (Τζένη Διαγούπη) αλλά και την κουμπάρα τους από την Αμερική, Καλλιόπη Τάπας (Ελένη Καρακάση).
Τι συμβαίνει όμως όταν μία οικογένεια με πολλά μυστικά συναντιέται ξανά; Ποιες αλήθειες λέγονται που οδηγούν σε απανωτές ανατροπές και κωμικά ξεκατινιάσματα; Πόσο χαμηλά θα πέσουν οι συγγενείς; Και τελικά το μεγάλο ερώτημα “Θα γίνουν τα βαφτίσια;”
Η συνέχεια επί της σκηνής…

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 29 Ιουλίου από το Ευρυπίδειο Θέατρο στη Σαλαμίνα

Για καλύτερες τιμές σε εισιτήρια μπες στην ειδική σελίδα του TLIFE για την παράσταση, πάνω από τη στήλη των news

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More