Α. Οικονομάκου: Μιλά για τις σχέσεις και αποκαλύπτει τι δεν συγχωρεί στον σύντροφό της!

Για την οικονομική κρίση, τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του Mega “Κλεμμένα όνειρα”, τον έρωτα και τις σχέσεις μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, ξεκαθαρίζοντας πως είναι χαρούμενη που δουλεύει στην τηλεόραση και ασχολείται ακόμη και σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο με το χώρο της υποκριτικής.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Close up” της Θεσσαλονίκης, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε πως είναι βολική στις σχέσεις της, αν και έχει κι εκείνη τις “παραξενιές” της και δήλωσε πως θα ήθελε σύντομα να γίνει μανούλα.
Μιλώντας, αρχικά, για το ρόλο της στη σειρά “Κλεμμένα όνειρα” δήλωσε: “Σε σχέση με πέρσι, φέτος είναι πιο ήσυχα τα πράγματα. Το σενάριο είναι καλύτερα μοιρασμένο στους ηθοποιούς κι έτσι δεν έχει κάποιος τόσο μεγάλο όγκο δουλειάς. Προσωπικά, μπορεί να έχω και ρεπό μέσα στην εβδομάδα ή μια μέρα να δουλέψω τρεις ώρες κι όχι δέκα, οπότε προλαβαίνω να ξεκουραστώ” και συμπλήρωσε: “Ήταν επιλογή μου (σ. σ. να κάνω καθημερινό σήριαλ). Νομίζω ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί αυτόν τον καιρό, αν τους γίνει μια πρόταση για τηλεόραση, κατά 90% θα πουν “ναι”. Είναι τέτοια η οικονομική κατάσταση, που σε αναγκάζει κατά κάποιον τρόπο, καθώς δεν υπάρχουν δουλειές στο θέατρο και τον κινηματογράφο και τα πράγματα είναι δύσκολα”.
Τι απαντά, όμως σε όσους σνομπάρουν την τηλεόραση;
“Τη σνομπάρουν όσοι έχουν οικονομική άνεση ή δουλεύουν σταθερά στο θέατρο. Αν δεν έχεις χρήματα να φας, νομίζω ότι δεν μπορείς να σνομπάρεις ούτε την τηλεόραση ούτε κάποιο άλλο είδος αξιοπρεπούς επαγγέλματος”.
Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογήθηκε ότι γενικά της αρέσει η τάξη, χωρίς να έχει εμμονές. “Μου αρέσει η τάξη, αλλά δεν έχω εμμονές. Μπορεί, δηλαδή, τη μία εβδομάδα το σπίτι να είναι τέλειο και την επόμενη να μην μπορεί να μπει άνθρωπος μέσα. Δεν αγχώνομαι όμως. Γενικά, άνθρωποι που είναι κοντά μου παρατηρούν το πόσο βολική είμαι”, σημείωσε.
Για τις ερωτικές της σχέσεις ανέφερε ότι στον σύντροφό της δεν θα συγχωρούσε το ψέμα και δήλωσε: “Έχω και παραξενιές. Μπορεί να είμαι λίγο ζηλιάρα ή γκρινιάρα, αλλά νορμάλ καταστάσεις”.

Τέλος, στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δικό της παιδιά, απάντησε: “Ναι, θέλω κάποια στιγμή -και όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο. Καλά, μη νομίζεις, αν δε βρω τον κατάλληλο σύντροφο δεν πρόκειται να το κάνω”.
Διάβασε περισσότερα στο “Close up” του “Αγγελιοφόρου” που κυκλοφορεί!

Read More

And More