Πέγκυ Ζήνα – Νίκος Οικονομόπουλος: Καφεδάκι με θέα τη θάλασσα πριν την πρεμιέρα! Φωτογραφίες

Σε γνωστό στέκι της παραλιακής βρέθηκαν χθες ο Νίκος Οικονομόπουλος με την Πέγκυ Ζήνα. Οι δυο ερμηνευτές που ετοιμάζονται για τη μεγάλη συνεργασία του καλοκαιριού και θα κάνουν πρεμιέρα στο Θέα στις 25 Απριλίου απόλαυσαν τον καφέ τους με θέα τη θάλασσα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε στο διάλειμμα που έκαναν από τις πρόβες τους για να μιλήσουν στους δημοσιογράφους για τη νέα τους συνεργασία, αλλά και όλα όσα τους απασχολούν. Εκεί συναντήσαμε και τον σύζυγό της Πέγκυς, Γιώργο Λύρα.
Με χαλαρή διάθεση και casual look, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Πέγκυ Ζήνα έδειξαν να χαίρονται πολύ για τη νέα συνάντηση που ετοιμάζουν επί σκηνής. Το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονται άλλωστε, έχει συνδέσει το όνομά του, με αυτό του ταλαντούχου τραγουδιστή και έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές την Πέγκυ Ζήνα.

Μιλώντας, για αυτήν τη συνεργασία, οι δυο τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι, ενώ μίλησαν και για τα νέα παιδιά που βγαίνουν συνεχώς στο τραγούδι, αλλά και για το Voice. Συγκεκριμένα, η Πέγκυ Ζήνα αποκάλυψε πως της άρεσε πολύ το Voice, ενώ ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέφερε: “Θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να κάνουν καριέρα στην Ελλάδα. Τα παιδιά έχουν καλές φωνές. Ας σταματήσει αυτό το ξενόφερτο, όμως, που πρέπει να μιλάμε και να τραγουδάμε αγγλικά”.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More